HAWSON Hiphop Stiliaus Mikropluošto Odos Apyrankės su Nerūdijančio Plieno Sagtimi Vyrų Papuošalų Mados Reguliuojamas Bangle Apyrankės

Nauja

€10.35

Pagrindinis Punktas:

1、Odos apyrankė su įvairių spalvų, metalo aksesuaras , geriausia dovana reperis.

2、Sklandžiai Odos medžiagos , patogūs nešioti.

3、Ilgis yra 21cm (8 colių ), ji tinka 18-19 cm (savo rankos ilgį.)

4、 Reguliuojamo dydžio, pagal jūsų dydį.

Aprašymas :

Gamintojas: HAWSON

Dydis: Skersmuo: 3 colių, ilgis:8 colių

Svoris: 27 g

Pakuotės: Viena pora supakuota į vieną maišą.

Didmeninės: Galima,Didmeninę Kainą, prašome susisiekite su mumis

Medžiaga: Aukštos kokybės 100% anglies pluošto

Duomenys Rodo:

Apie Gauti Adresas:

1.Rusijos klientams, prašome palikti mums savo vardą, pavardę (jūsų vardas +savo tėvo vardą +pavardę forma) jei galite pateikti užsakymą sukėlė rusijos post office nauja taisyklė sklypų.

2.Kiekvieną klientai turi įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas prieš pateikdami užsakymą.

Apie mokėjimą:

-Mes priimame Ali mokėti čia.

-Visų didelių kredito kortelės yra priimamos per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Apie Laivybos:

Apie Paslaugos : 1. Jei gauta prekė nėra taip, kaip aprašyta ar pažeistos transportuojant, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2. Mes priimame jūsų prašymus grąžinti produktą, ar keistis be priežasties per 7 natūralus dienų nuo sklypo gavo.Prašome atkreipti dėmesį, kad jums reikia nusipirkti santykinės sąnaudos grąžinimo ar keitimo pristatymas. 3. Jei yra kokių nors nusiskundimų, galite susisiekti su mūsų prekybos vadybininkas ar palikdami mums pranešimą apie Ali-Express arba rašykite mums.Mes atsakysime jums per 24 valandas. 4. Mes turime daug atsargų sandėlyje visi parduoti daiktus, greitą pristatymą, gali būti surengtas. 5.Kainos visi mūsų produktai yra pakavimo dėžutė / maišas, išskyrus didmeninių kainų ir sąlygų. 6. Prašome atkreipti dėmesį, kad MOKESČIO arba PVM nėra įtraukti į mūsų kainas.Apie Atsiliepimą : 1.Mes teikiame didelę svarbą klientų pirkimo patirtį.Siekiant padėti mums tobulinti mūsų kokybės produktų ir paslaugų, jūsų atsiliepimai yra nuoširdžiai pasveikino ir labai svarbus mums, prašome atsarginių mus kelias sekundes savo brangaus laiko palikti mums atsiliepimų ir pritvirtinti savo pirkėjo parodyti nuotraukas, būtų geriau.Jūsų teigiamus atsiliepimus (5 žvaigždučių) ir pirkėjo šou būtų labai dėkingi. 2.Mes turime labai griežtą kokybės kontrolės sistemą ir procesą, siekiant užtikrinti aukštą mūsų gaminių kokybę, ir pabandyti labai sunku suteikti jums geriausias paslaugas kartu su mūsų logistikos paslaugų teikėjai.Tuo atveju, jei mūsų kokybės produktų ar paslaugų nepavyko pasiekti jūsų lūkesčių, tai būtų labai nusiminusi mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes imsimės rimtai susirūpinti dėl savo skundą ir stengiamės išspręsti šią problemą nedelsiant.Ačiū jums labai už jūsų gerumą ir kantrybę!

Žymos: juoda nėrinių slydimo, mėlyna cufflink, mergina plaukti dėvėti, rankogalių saitą, liemenėlė kaklo dirželis, juoda cufflink, paprasti apatiniai, cufflink hawson, riešutų, marškinėliai stud.

Modelio Numeris 71025
Prekės Pavadinimas hawson
Lytis Unisex
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
spalva kaip nuotraukoje
Ilgis Diameter
Svoris 27 g
Stilius Hiphop/Rock
Užsegimas Tipas Paslėptas-saugos-užsegimas
Formos\modelis ROUND
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Nustatymo Tipas NĖRA
Grandinės Tipas NĖRA
Elemento Tipas Apyrankės

Parašykite savo atsiliepimą!

HAWSON Hiphop Stiliaus Mikropluošto Odos Apyrankės su Nerūdijančio Plieno Sagtimi Vyrų Papuošalų Mados Reguliuojamas Bangle Apyrankės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai