Elektroninių Piggy Bank ATM Mini taupyklė Saugos Slaptažodį Kramtomoji Monetos grynųjų Pinigų priėmimo Mašina, Dovana Vaikams Vaikams

Nauja

€16.26

Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį Pinigų, Monetų, Pinigų Taupymo Saugiam dėžė Automatinė Indėlių Banknotų Žaislai Dovana

Specifikacija:

Medžiaga: Natūrali Derva

Dydis: 185 X 129 X 120mm/7.28 X 5.08 X 4.72"

Spalva: Juoda, Raudona, Balta Mėlyna

Baterijos: 3 X AA Baterijos (neįtraukta)

Atlikite toliau pateiktus veiksmus, kad naudoti saugų:

Šiltas Patarimas: reikia įvesti keturių skaitmenų kodą, pirmiausia atidarykite saugus.Saugus numatytasis slaptažodis yra: 0000.

1. Įveskite 4 skaitmenų slaptažodį, žalia šviesa suspindės.Jeigu įvedėte neteisingą slaptažodį, raudona lemputė šviečia ir tave gali išgirsti balso "BANDYKITE dar KARTĄ"

2. Tada sukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, norėdami atidaryti duris.Žalia šviesa šviečia 10 sekundžių, jūs išgirsite, durų girgždėti.

3. Jei durys yra laikomi atidarymo ilgiau nei 10 sekundžių, žalia lemputė nustoja švytėti ir tampa pypteli garsai kas 20 sekundžių.Uždarykite duris išjungti pyptelėjimą.

4. Įdėti Banknotą į burną tiesiogiai.Įveskite slaptažodį, tada jums gali atsiimti pinigus.

5. Kai baigėte, prašome patvirtinkite, durys yra uždarytos.

Norėdami pakeisti slaptažodį, atlikite šiuos veiksmus:

Įveskite esamą slaptažodį (pagal nutylėjimą yra 0000) ir atidaryti duris.

Paspaudę '*' mygtuką, ir žalias šviesos ir raudonos šviesos blykste.

Per 15 sekundžių, įveskite naują 4 skaičių slaptažodį, spauskite mygtuką " # " mygtuką, norėdami išsaugoti naują slaptažodį, tiek šviesos nustoja mirksėti.

Dėmesio:

Jei naują slaptažodį, neperėjo per 15 sekundžių paraiška bus sustabdyti adn reikia iš naujo paleisti jį eiti.

Atleiskite "*" mygtuką ir uždaryti duris, išgirsite pyptelėjimą, ar garsus.

Įveskite dabartinį slaptažodį ir atidaryti duris (numatytasis 0000)

Pastumkite jungiklį į duris, atgal, kairę, arba į dešinę, norėdami nustatyti pypsi ar garsai.

Uždarykite duris, saugus.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Elektroninis Piggy Bank

Garantinis aptarnavimas

1.Garantinis laikotarpis:Dveji metai.

2.Prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, jei jūsų gaminys yra tam tikros kokybės problema,mes stengiamės jums padėti.

Garantija

1. Normmly mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.levandu-kalnelis.lt.

2. Visi daiktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

3. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti pašto išlaidos turėtų būti apmokamos pagal klientų.

4. Jei nesate patenkinti produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Grįžti&Grąžinti

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ Nėra.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje.

Muito Mokestis

Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ir /arba darbo savo šalyje.Importo mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą.Pardavėjas nenorėjo mokėti Jokių Muito,Importo Mokesčių ir Importo Mokestis.Pirkėjai, prašome sąmoningai įvykdyti prievolę mokesčių mokėjimo ir muitinės formalumus.

Atsiliepimai

Mes teikiame savo geriausius produktus ir paslaugas jums.Tikrai tikiuosi, kad jūs esate labai malonu, kai gauti mūsų rinkinį!

Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, kol jūs esate patenkintas savo pirkimo pas mus!Labai ačiū už jūsų paramą ir pasitikėjimą!

Vežimas

1.Dauguma produktų bus išsiųsti per 72 valandas(pašalinti holiay ir weenkend), po to, aišku, mokėjimo, mes gauname.

2.Prašome įvesti teisingą pristatymo adresą ir kontaktinį telefono jūsų užsakymą, mes negalime imtis jokių undelivery reponsibility, nes negerai Gavėjo informaciją jums davė.

Žymos: bankas piggy, poncha, atm bankas, atm mini, atm žaislas, 5 dolerių, aukso sėkmės, kapitalo seifas, monetos nekilnojamojo, atm.

Modelio Numeris didelis piggy bank

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektroninių Piggy Bank ATM Mini taupyklė Saugos Slaptažodį Kramtomoji Monetos grynųjų Pinigų priėmimo Mašina, Dovana Vaikams Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai