99.96% grynumo nikelio juostos, 18650 ličio baterija, baterijos ryšio gabalas, apsauga nuo korozijos, rūdžių įrodymas nikelio diržas

Nauja

€54.08

Po užsakymo priėmimo, prašome pateikti mums dydžio pranešimą

Rašykite mums, jei jums reikia kitų matmenų.

Aukštos kokybės itin žema vidinė varža gryno nikelio su 99.96% baterijos jungiamoji plokštė, tinka elektros įrankiai, galios modelis, elektrinių motociklų ir kitų ličio baterija ir kitų didelių dabartinių kartų.

Savybės:

A: grynas nikelis yra labai minkštas ir jūs negalite lenkimo turas ratą!Ir plieno lakštai yra lygus!Nėra plieninių lakštų, tos pačios rūšies elastingumą, todėl ji yra lengvai sulankstoma deformacijos, ir ji yra lengvai pertvarkyti, nagų slėgis yra plokščia.Žinoma, grynas nikelis yra lengva eiti į alavo, sąlyginis arba alavo litavimo!Bendrieji laikymo ir naudojimo pagrindinio nebus rūdžių!

B: cheminis simbolis nikelis yra Ni, ir jos atomo numeris yra 28, kuris yra magnetinio pereinamųjų metalų.Todėl dar šiek tiek siurbimo su magnetu, tai tik apie du kartus, kaip mažas, kaip nikeliuotas plienas plokštės.

C:, nes vidinė varža yra maža, jei ji yra vietoje, suvirinimo, šiuo metu yra daugiau nei du kartus dydis paprastų nikeliuotas plienas.Taškas suvirinimo aparatas, 3 400 paprastai nėra geras!Taip, tai yra viena iš identifikavimo gryno nikelio!

Žymos: 18650 akumuliatoriaus nikelio, pasidaryk pats nikelio, 18650 prisijungti, krepšys aušintuvas, 18650 "pasidaryk pats" nikelio, 18650 juostelės, maišelis šalto, Šalta, 18650 nikelio, ncr18650b nikelio.

Su USB NO
Prekės Pavadinimas ZUCZUG
Modelio Numeris 0.1*8mm
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

99.96% grynumo nikelio juostos, 18650 ličio baterija, baterijos ryšio gabalas, apsauga nuo korozijos, rūdžių įrodymas nikelio diržas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai