1 vnt Riešo Parama Reguliuojamas Unisex Patogi Nykščio Stabilizatorius Imobilaizeris Riešo Sausgyslių Makščių Sukelti Thumbs Raštas

Nauja

€3.45

Savybės:

1. Lengvas ir ergonomiškas pateikti išsamią ir patogią paramą už jūsų riešo, rankos, ranka ir nykščio, visiškai reguliuojamas nykščio palaikymu, skirtas remti kaulų, sausgyslių, raiščių ir raumenų greitai ir efektyviai.

2. Built-in dvi ergonomiškas aliuminio įtvarai gali padėti ir išspręsti nykščio, kiek įmanoma.Izoliuoti nykštys į neutralią padėtį. 3. Lengvas metalo įtvarai nuimamas paramos nykščio per veikla, reikalaujančia daugiau lankstumo ir tinkamai valyti.

4. Tai riešo nykščio parama yra aukštos kokybės nailono užsegimas dizaino, gali būti papildytas ir pakoreguotas, jis yra neramus pilling ir turi gerą įvyniojimas.

5. Padeda sumažinti skausmą ir uždegimą, kurį sukelia traumos ar operacijos.Jis tinka gydyti artritui, riešo kanalo tunelio, pakartotinai slėgio žalą, pooperacinio sausgyslių patempimas, ir įtampos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:audinys GERAI

Dydis:Vienas dydis(kairėje/dešinėje)

Tipas:Riešo Parama

Funkcijos:Reguliuojamas,kvėpuojantis,patogus

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Pareigos:Apsaugos Nykščio Ir Riešo

Spalva:Juoda

Pakuotė:

1x riešo nykščio palaikymu(opp maišelis)

Žymos: Hewolf, imobilizavimo klavišą "toyota", i30 imobilaizeris raktas, hewolf lauko, hewolf 3 palapinė, lengva klavišą imobilaizeris, hewolf palapinė, 3 palapinė, hewolf 2 palapinė, stovykla lauko palapinė.

Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Modelio Numeris Riešo Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Hewolf
Medžiaga OK Medžiaga

Parašykite savo atsiliepimą!

1 vnt Riešo Parama Reguliuojamas Unisex Patogi Nykščio Stabilizatorius Imobilaizeris Riešo Sausgyslių Makščių Sukelti Thumbs Raštas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai