Anime Dragon Ball Z Super Saiyan Son Gohan, Piccolo BWFC PVC Modelis Veiksmų Skaičiai Dragonball Statulėlės Gohan Kolekcines Žaislas

Nauja

€34.16

Anime Dragon Ball Z Super Saiyan Son Gohan, Piccolo BWFC PVC Modelis Veiksmų Skaičiai Dragonball Statulėlės Gohan Kolekcines Žaislas

Aprašymas:

* Medžiaga: Akrilas + PVC * Size: Patv 25cm * Diegimo Pastabos: Ji neišspręsta iki išsiuntimo, kad nebūtų pažeistas, jums reikia siekiant nustatyti jų, ir jūs galite nustatyti vietą, kur manote tešlą ,jei turite bet kokių klausimų apie tai, prašome susisiekti su mumis dėl vaizdo.Pakuotėje : 1x Gohan ir Piccolo Pav 1x geltonas roko bazės 2x geltonos poveikis

Grąžinti:

1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti.Po patikrinimo, mes išsiųsti prekę arba grąžinti pinigus.

2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nematote, kad per 45 darbo dienas, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū!

3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių.

Atsiliepimai:

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių).Labai jums ačiū!

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

Pristatymas:

1. Paprastai mes laivas jūsų sklype per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo .

2. Laivybos švinas laikas yra apie 15-45 darbo dienų.Ir pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū!

3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą.Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

Žymos: cel dragon ball figura, kūdikių groot, gokas žaislas, lote gokas pav., žemė iš kosmoso, dragonball z veiksmų skaičiai didelis, dragon ball pav gokas ssj4, dragon ball, dragon ball z pav gabalas, banpresto dragon ball pav..

Modelio Numeris GHJIUGG259805
Dydis 25cm
Įrenginio Tipas gabalas
Įspėjimas neskirta vaikams iki 3 metų
Amžius > 6 metų
Modelis dragon ball gohan piccolo pvc modelis
Mfg Serijos Numeris Modelis
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Medžiaga PVC
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Svoris 0.7KG
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 12cm (7.87in x 5.91in x 4.72in)
žaislas pav. gohan ir piccolo žaislai duomenys
sąlyga Akcinė Straipsniai
Matmenys 25cm
veiksmų skaičius dragon ball super saiyan saulės gohan
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Prekės Pavadinimas dragon ball
Lėlės Tipas Modelis
Elemento Tipas Modelis
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
anime pav. dragon ball z
Pagal Animacija Šaltinis JAPONIJA
Temos Filmų ir TV
Nuotolinio Valdymo Pultas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Anime Dragon Ball Z Super Saiyan Son Gohan, Piccolo BWFC PVC Modelis Veiksmų Skaičiai Dragonball Statulėlės Gohan Kolekcines Žaislas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai