SEQINYY Juodo Aksomo Suknelė 2020 M. Rudens Žiemos Naujas Mados Dizaino Moterų trumpomis Rankovėmis Gėlių Spausdinti Aukštos Kokybės Mini Slim

Nauja

€50.61

Dydžių lentelė (Azijos Dydis)

Kiekviena suknelė kokybės ir dydžio, bus patikrinta prieš išsiuntimą, taigi, jei jūs galite palikti savo ar savo kliento biustas, juosmens į colių arba cm, mes galime išvengti neteisingo dydžio .Dydis buvo išmatuotas rankiniu būdu, kartais, turi tam tikrų klaidų, per 3 cm.

S krūtinė 88cm, liemuo 72cm, ilgis 85cm

M krūtinė 92cm, liemuo 76cm, ilgis 86cm

L krūtinė 96cm, liemuo 80cm, ilgis 87cm

XL krūtinė 100cm, liemuo 84cm, ilgis 88cm

PARODYTI

Visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra realus, nesijaudinkite.

SEQINYY OEM Paslaugos

Pardavėjas-klientų, Jei turite kokių nors mūsų stiliaus drabužius, arba savo dizaino, jūs norite, kad daugiau nei 30 vnt, susisiekite su mūsų techninio aptarnavimo, mes galime gaminti tFor pardavėjas-klientų, Jei turite kokių nors mūsų stiliaus drabužius, arba savo dizaino, jūs norite, kad daugiau nei 30 vnt, susisiekite su mūsų techninio aptarnavimo, mes galime gaminti juos.

Kuponas Apdovanojimai

Jei jums paliko 5 žvaigždučių atsiliepimus ir nuotraukas, prašome susisiekti su mūsų paslauga gauti kuponą.

SIEKIANT PERDIRBTI

1. už įprastų drabužių , mes visada laivas per 72 valandas, jeigu drabužių, reikia laukti, mes jus informuosime, www.levandu-kalnelis.lt pranešimus. 2. pritaikyti drabužius, mes visada laivas per 6-20 dienų.

SKALBIMO

Kai kurie audiniai parduodami parduotuvėje yra gaminami iš šilko, vilnos, kašmyro, natūralaus kailio ir kt.Medžiagos yra subtilus.Dėl skirtingų savybių kiekvienos natūralios medžiagos, netinkamos plovimas gali atnešti nepataisomą žalą į drabužius, kad ilgiau ir geriau dėvėti.Patirtis rodo, kad jums turėtų siųsti savo drabužius, profesionalus sausas cleaner išlaikymo.Jei jūs vartojate šį vaistą, mes nutylėjimą svarstymo ir priėmimo taisyklės.Ačiū už jūsų nuolatinę paramą ir linkiu laimingas pirkinių!

Žymos: suknelė žiemą, pavasarį, kinų suknelė marškinėliai, Marškinėliai, 2020 suknelė žiemą, yinlinhe dydžio suknelę, lonh aksomo suknelė, rfed aksomo suknelė, juoda suknelė trumpa, trumpas moteris.

Talėja imperija
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Iškirpte O-Kaklo
Apdaila NĖRA
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Sezonas Pavasario/Rudens
Medžiaga Spandex
Modelio Tipas Spausdinti
Prekės Pavadinimas SEQINYY
Amžius Amžius 18-35 Metų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 201119052113
Siluetas Tinka ir Blyksnius
Lytis MOTERIS
Stilius derliaus
Rankovės Stilius Reguliariai

Parašykite savo atsiliepimą!

SEQINYY Juodo Aksomo Suknelė 2020 M. Rudens Žiemos Naujas Mados Dizaino Moterų trumpomis Rankovėmis Gėlių Spausdinti Aukštos Kokybės Mini Slim

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai