MPOW H17 Bluetooth 4.1/3.5 mm Laidas Ausinės Su Mic Per Ausį Hifi Stereo Garsai Music Headset 30 Valandų Tyrimas Žaidimų Ausinės

Nauja

€31.36

MPOW H17 Bluetooth 4.1/3.5 mm Laidas Ausinės Su Mic Per Ausį Hifi Stereo Garsai Music Headset 30 Valandų Tyrimas Žaidimų Ausinės

Prekės Informacija

1.Neprilygstamas Aktyvus Triukšmo Panaikinimo: Profesinės ANC technologija pristato jums ramių ir išskirtinių muzikos pasaulyje, kai aplinkos triukšmas yra filtruojamas, užimtas eismo, biure, lėktuve, ir daugiau.Dėvėti Mpow H17 "Bluetooth" ausines, kad gauti koncentracija, blaškyti dėmesį.

2.Patobulintas Komfortą Valandos: Pralenkdamas kitų medžiagų, originali baltymų earmuffs su minkštesnės ir lankstesnės lytėjimo įspūdį sumažina frictions su jūsų ausis. 220g/7.76 oz lengvas ausinės sumažina spaudimo jėga ir dėvėti našta, siekiant užtikrinti komfortą ilgų sesijų.

3.Greitai Įkraukite & Ilgalaikį Žaidimų: Atsisakyti netikėtas power off, Mpow H17 over-ear ausinės palaiko greitas įkrovimas per 10min gauti 2H atgaiva.Mėgaukitės belaidžio muzikos transliavimo iki 30 valandų, visiškai nemokamai, su 650mAh įkraunamąją bateriją, arba įsitraukti į nepertraukiamą muzikos džiaugsmas laidinio režimas, įjungtas, su 3,5 mm audio kabelis.

4.Puikus Muzikos Patirtis: puikia tyla, išgirsite visiškai subalansuotas bosas ir Hi-fi melodijas su išskirtinėmis aiškumo pristatyti 40mm galingas vairuotojai Mpow aktyvus triukšmo panaikinimo ausines, pritraukti jūsų visiškai panardinant į dainas, filmus, vaizdo įrašus, garso knygas ir pan.

5.Kelionės-friendly & Aišku Ragina: Sulankstomas, pasukti, patvarus ir reguliuojamas ausines su CVC 6.0 triukšmo mažinimo mikrofonas yra jūsų optimalus variantas, keliaujantiems, lauko vakaronė, verslo kelionių.Mėgaukitės greitas ir stabilus ryšys, krištolas laisvųjų rankų įranga, lengva kontrolė, ir 45 dienų pinigų grąžinimo ir 24 mėnesių garantija.

Produkto Aprašymas

Produkto Specifikacija

Greitojo Įkrovimo Trukmė: 1-2 Val.

Muzika/Pokalbio Metu: 25-30H

Baterijos Talpa:3.7 V / 650mAh

Mikrofonas: CVC 6.0 triukšmo mažinimas

"Bluetooth" Versija: V4.1

Veikimo Diapazonas: Iki 33Ft(10M)

Bluetooth Sprendimas: ĮSA 8635

Bluetooth Protokolas: HSP/HFP/A2DP/AVRCP

Dažnių diapazonas: 20HZ-20KHZ

Garsiakalbio Varža: 32Ω

Svoris: 220g/7.76 oz

Paketas Apima

Mpow H17 ANC Bluetooth Ausines*1

3.5 mm Audio Kabelis*1

Krepšys*1

Naudotojo Vadovas*1

Po Pardavimo:

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, "bluetooth" earpiec, ninja xiaomi ausines, "bluetooth" headphon, stebėti vnt, earphon, ios ausinių, žaidimų ausinės ausinės, ausinių skaidrus, mėlyna "bluetooth" ausines.

Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Būdas Kabelis
Jungtys 3.5 mm
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
"Bluetooth" Versija 4.1
Su Mikrofonu Taip
Atsparumas 32Ω
Skaičius Vairuotojai 2
Garso Valdymas Taip
Stilius Per Ausis
Magnetas Tipas Ferito
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Yra bevielis Taip
Prekės Pavadinimas mpow
Earcups Tipas Atidaryti-atgal
Funkcija HiFi Ausinės
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Atsparus vandeniui No
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Valdymo Mygtukas Taip
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

MPOW H17 Bluetooth 4.1/3.5 mm Laidas Ausinės Su Mic Per Ausį Hifi Stereo Garsai Music Headset 30 Valandų Tyrimas Žaidimų Ausinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai