Funkcinės Derliaus Pu Odos Prabanga Rankinės Moterims " Messenger Maišeliai Dizaineris Pečių Maišą Moterų Nešti Bolsos Mujer

Nauja

€21.13

modname=ckeditor

Mielas Drauge,

Ačiū įvedimo mūsų parduotuvėje ir pasirinkdami mūsų produktus, tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų ir užsisakyti iš mūsų.

Mes turime daug gražių krepšiai ir drabužių, ir mes atnaujinimas kiekvieną savaitę.Kiekvieną šeštadienį turėsime vieną produktą didelis parduoti , prašome atkreipti dėmesį.Jei galite užsakyti daugiau, mes galime suteikti jums kai kurias nuolaidas.

Mes taip pat siūlome pagal užsakymą pagaminti ir didmeninių paslaugų už kiekvieną draugą.Jei norite padaryti, lašas laivybos , mes esame viena iš geriausių pasirinkimų per daug!

Nes mes, kaip pasirinkti geriausius produktus už visiems, mes imsimės kažkada, parengti užsakymus, mes atsiųsime sklypą apie 1-5 dienas , jei esate gerai su tai, leiskite, kad mano draugas!Mes suteiksime jums keletą dovana užsisakyti iš jav!

Taip pat galėtume pasiūlyti greičiau laivybos jei gali kad daugiau ir laivybos mokesčiai yra gerai tiek mums.Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos prieš jums padaryti užsakymą.

Gavę užsakymą, duok mums gerų atsiliepimų, jei norite produktas ir paslaugos.Jei jums nepatinka, prašome leiskite mums žinoti priežastis, mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums geriausias pasitenkinimą.modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Patarimai:

1. Dydis gali turėti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Prašome reikia pažymėti, 1cm=0.39 cm.

2. Dėl skirtingos vaizduoklių ir apšvietimo efektas, nuotrauka gali neatitikti 100% faktinę spalva elemento.modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=2&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=kosmoso&height=30 modname=atvaizdai ir cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Žymos: pu audiniai krepšys, aišku, crossbody messenger pečių maišą, grafitti rankinės, spausdinimo ant maišo, mados moterų holografinis lazeris rankinės, mėlyna džinsinio audinio rankinės, A523, yy krepšys, dirbtiniais kailiais tote, S1213.

Apdaila NĖRA
Kietumas MINKŠTAS
Prekės Pavadinimas JOLY
Proga Universalus
Rankenų/Dirželiai Du
Modelio Tipas Kietas
Išorinis Kietas Krepšys
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Pagrindinė Medžiaga PU
Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Elemento Tipas Rankinės
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Pamušalas Poliesteris
Formos Atvartu
Stilius derliaus

Parašykite savo atsiliepimą!

Funkcinės Derliaus Pu Odos Prabanga Rankinės Moterims " Messenger Maišeliai Dizaineris Pečių Maišą Moterų Nešti Bolsos Mujer

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai