"Huawei" Talkband B5 Smart Apyrankės Apyrankės

Nauja

€94.83

Elegancija ant Jūsų Riešo

Įvairių spalvų variantai, gerai pasirinktų medžiagų yra prieinami, kad atitiktų jūsų individualius skonius.Sudėtingų metalo kūno rungtynes patogus silikono, metalo ir viso grūdo karvės odos italijos odinis dirželis pasirinkimai.

Didelis Ekranas, Lengvai Sąveika

Mėgautis ryškių spalvų ir aiškumo dėl šio 1.13" AMOLED " ekraną, net ir labai šviesiai.Didelis ekranas, pagamintas 2,5 D, stiklo, lygus ir lengva naudoti.Tai yra 2,4 karto didesnis nei paskutinės kartos, todėl jūs galite bendrauti su daugiau informacijos.

Pramonės Pirmaujančių Balso Aiškumas

Su galinga triple-core garso chipset HD Audio paslaugų, pokalbį į "Bluetooth" laisvų rankų įranga jaučiasi natūralus ir tikras.Dual-mic triukšmo atšaukiu efektyviai sumažina aplinkos triukšmo užtikrinti aiškų ryšį.

"HUAWEI" TruSleep

"HUAWEI" TruSleep tiksliai monitorių skirtingų miego stadijų įskaitant lengvas miegas, gilus miegas, REM etapą, ir budrumo, siekiant suteikti jums su intymi miego priežiūros.

Keli Veiklos Režimai

24/7 širdies ritmo monitoringas su "HUAWEI" TruSeen technologija.Galite naudoti HUAWEI TalkBand B5 sekti ir stebėti iki 6 naudotis režimai: bėgimas, bėgimo takelis bėgimas, ėjimas, jodinėjimas, patalpų dviračių ir freestyle mokymo.

null

null

Žymos: grupė smart, led pcb plokštė, bazinė fitneso apyrankė, namų smart, huawei b5 talkband dirželis, apyrankė smart, garbė, huawei honor band 3, "huawei" talkband, sportas apyrankės.

Kalbos lietuvių
Jutiklinis Ekranas Taip
Funkcija Aktyvumo Seklys
Bylos Medžiaga LYDINYS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas "Huawei"
Suderinamumas Viskas Suderinama
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Sertifikavimo ROHS
Ekrano Tipas led
Stilius Sportas
Ekrano Stilius Stačiakampis/Kvadrato formos
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Juostos Medžiaga Oda
Grupė Nuimamas Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

"Huawei" Talkband B5 Smart Apyrankės Apyrankės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai