LED Grow Light Visą Spektrą 300 LED Augti Šviesos Juostelė atspari Vandeniui SMD 5050 Augalų Augimo Šviesos efektą Sukeliančių Hydroponic Augalai

Nauja

€15.64

Kulka taškų:

[Skatinti augalų augimą ir sveikatos]: Mėlyna (bangos ilgis: 445nm~465nm): Padėti augalų augimą, didinti chloroplast veiklai, ir skatinti augalų fotosintezė.Raudona (bangos ilgis: 625nm~660nm): skatinti augalų auginimas, daigumas ir žydėjimo.Geriausia visuose augalų augimą.Geriausia visuose augalų augimą. (Raudonos ir mėlynos = 4:1)

[Safety]: Tai auginimo lempos yra pagamintas iš lankstus šviesos juostelės.Su IP65 vandeniui dizainas.Nominali galia šviesos juosta yra 72W.Rekomenduojama naudoti 6A elektros energijos tiekimo.Maitinamas 12V adapteris: saugios įtampos ir geriau šilumos sklaida, siekiant užtikrinti, kad lyno šviesos turi pakankamai energijos ir šilumos!

[Taikymo sritis]: Augalų audinių kultūros, patalpų sodai, augalų sodinimas, sodo priežiūra, pramoninės sodinukai ir kosmoso ekologinė gyvybės palaikymo sistemos.Turime įvairių ilgių jums pasirinkti.Su daugiafunkcinis dizainas, jis netgi gali būti naudojamas miegamajame, virtuvėje ar bet kurioje kitoje vietoje.

[Easy installation]: LED šviesos juostelės ant ritės (atrodo kaip filmas ritės), su klijais ant nugaros.Ji gali būti įdiegta bet kur į bet kokios formos.Pašalinti 3M juosta ir laikytis tvirtai.Prijunkite 50cm / Led augalų augimo šviesos juostelės ir DC 12V / 5A maitinimo adapteris.Įjunkite į maitinimo šaltinis įjungti, ir ištraukite maitinimo šaltinis išjungti.Geriausias apšvietimo trukmė: 8-12 val.Laikyti augalai auga puikiai.

Aprašymai:

Medžiaga: Plastikas

Tipas: LED augalų augimo šviesos juosta

Atsparus vandeniui klasė: IP65

LED tipas: SMD 5050

Skaičių Led: 60LED/M (Raudona spalva: Mėlyna = 4: 1)

LED spalva: Raudona ir Mėlyna

LED bangos ilgis: raudona: 660nm; mėlyna: 445nm

Spindulio kampas: 120 laipsnių

Įtampa: DC 12V

Pakuotė:

1*5m šviesos juostelės

1*Adapteris

1*Galia

Žymos: led juostelėmis ir, 300 bar vyras, aklas laido, augti led juostos, seedo augti, roleadro, led augalų vegetacijos, 4000w led, led rgb juostos, gėlių šiltnamio efektą sukeliančių.

4 funkcija LED augalų augimo šviesos juosta
Vidutinė trukmė (val.) 3000
Šviesos Diodų Skaičius/M 60LED/M
2 funkcija Šviesos Juosta
Atsparus vandeniui Taip
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas LED augalų augimo šviesos juosta
Proga Sodas
Sertifikavimo ROHS
Elemento Tipas Juostelės
Juostelės tipas SMD
Yra Protingas Prietaisas No
LED Lustas Modelis SMD5050
Prekės Pavadinimas CROSSTIGER
Funkcija juostelės šviesos
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris LED augalų augimo šviesos juosta
Funkcija 1 led žibintai
LED bangos ilgis raudona
3 funkcija augalų augimo šviesos juosta
Įtampa 12V
Spindulio Kampas 120 laipsnių
Maitinimo Šaltinis DC
Funkcija 5 šviesos juostelės
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 60

Parašykite savo atsiliepimą!

LED Grow Light Visą Spektrą 300 LED Augti Šviesos Juostelė atspari Vandeniui SMD 5050 Augalų Augimo Šviesos efektą Sukeliančių Hydroponic Augalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai