25pcs 50s Roko Grupė Tiekia Rock and Roll Star Šalis Fone Roko Žaislų Rinkinys Muzikos Grupė Rekvizitai, už Gimtadienio dekoracijos

Nauja

€15.76

Komplektą Sudaro : 1 x 50 temą rock n roll fonas,6× pripučiami gitara, 6× pripučiami mikrofonai,12× užrakto apsauga nuo saulės akiniai,1 x taškų lipdukai.Leiskite žaisti su šiomis pripučiami roko grupė priemones ir pradėti įdomus mokymosi patirtis! 50 temą fonas:Kad nukentėjo grįžti į 50-ųjų rokas-hop grupė.jo ryškios spalvos gerai dera su retro diner fonas, tematikos šalys, draugų susibūrimo, festivalių ir švenčių dienomis.Dydis: Šis klasikinis 50s fonas yra maždaug.60 x 40 colių, Pripučiami gitaros yra 36.6 cm ilgio,pripučiami mikrofonai yra 9.8 cm ilgio.Jie yra arti realaus dydžio ir didesnių, nei dauguma kitų panašių žaislų.Super Įdomus: Puikiai tinka vaikams, gimtadienio džiaugtis,pinatas užpildas, klasėje apdovanojimus, roko žvaigždė šalis,hip-hop grupė, Coachella Valley muzikos festivalis, 1950 šalis,80-ųjų,90-ųjų temą šalies naudai, dekoras, karaoke šalis, rock and roll šalis, klasės choras rock n roll, vestuvių ir karnavalas šalis.

CHROMATINES ABERACIJAS

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali parodyti tikrąją spalvą prekės, mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

DIDMENINĖ

Didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime geriausias nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

PO APMOKĖJIMO

Patikrinkite adresas

Prašome patikrinti, ar jūsų adresu po to, kai jūsų mokėjimo, mes išsiųsti jį kaip savo užsakymą adresą.Todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Kantriai laukti

Prašome palaukti kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, ir susisiekti su mumis, kad mes galime padėti jums sekti jį.

GRĄŽINIMAS IR KEITIMAS

1. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.

2. Jei radote jokių problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę.mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums arba mainų.Visi grįžta prekės negali būti naudojami ar parodyti, bet ženklas tyčinę žalą ir turėtų būti be originalios pakuotės.( Pirkėjai turėtų prisiimti krovinių ir atgal, jei nėra kokybės problema produkto.)

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Žymos: lauke muzikos mediniai, dekoro velykų, 3 velykų apdaila, gimtadienis dekoro šalis, dekoro star, punk rock, fiesta lipdukas, šventinė vestuvių papuošalai, fleurs, tamsiai goth.

Proga Gimtadienis
Medžiaga Medžiaga

Parašykite savo atsiliepimą!

25pcs 50s Roko Grupė Tiekia Rock and Roll Star Šalis Fone Roko Žaislų Rinkinys Muzikos Grupė Rekvizitai, už Gimtadienio dekoracijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai