Elektrinis Motoroleris, Padangų Vidinis Vamzdis Kamera 8 1/2X2 už Xiaomi Mijia M365 Nugara Paukščių Elektrinė Riedlentė M365 Pro Priedai

Nauja

€3.19

Savybės:

Aukštos kokybės Medžiaga: Jis yra pagamintas iš aukštesnės kokybės butilo gumos.Jis turi gerą atsparumą prasiskverbimui, mineralinių rūgščių ir senėjimo labai atsparus mineralinės rūgštys ir dėvėjimosi ir plyšimo.Butilo gumos užtikrina neįtikėtiną atsparumą ekstremalių temperatūrų, gali būti geriau apsaugoti.

Stabilių Rezultatų: pagerėjo versija storesnės gumos padangų, kurios yra itin plyšimui atsparus, atsparus įbrėžimams ir patvarus, naudotis, funkcija, aukštos kokybės vožtuvas, kuris išsaugo daugiau slėgio.

Produkto Pranašumą, Palyginti su kitų guminių padangų, jis turi gerą slopinimo poveikį, anti-slip su dvigubo storio konstrukcija užtikrina lankstumą ir buferio talpa, galinčios padengti bet kokį slėgio kaitos.Ji yra daugiau stiprus ir patogiau, puikus pakeitimas senas ar skaldytų padangų M365 motoroleris.

Lengvas Montavimas pakeitimo vidinis padangų yra labai patogu ir paprasta įdiegti ir nuimti.Prašome patikrinti, ar pozicija, iš vožtuvo, ir įsitikinkite, kad jūs įdiegti juos teisinga linkme.

Techniniai duomenys:

Tipas: Vidinis Vamzdis

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Butilo Gumos

Spalva: Juoda

Dydis: 20.0*20.0*4.0 cm/7.9*7.9*1.6" (L*W*H)

Grynasis Svoris: 60.0 g/2.1 oz

Pakuotė:

1* Vidinis Vamzdis

Žymos: 10 colių padangos, xiaomi motoroleris esminius elektros, spyna xiaomi m365, xiaomi " scooter electric scooter, mi motoroleris, mijia pro, electr motoroleris, m365 pro xiaomi, citycoco elektrinis motoroleris, xioami m365 dalys.

Įtampa None
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris už Xiaomi Mijia M365 Motoroleris Tirštėti Priekiniai Galiniai Vidiniai Vamzdžiai
Tipas Scooter Padangos

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektrinis Motoroleris, Padangų Vidinis Vamzdis Kamera 8 1/2X2 už Xiaomi Mijia M365 Nugara Paukščių Elektrinė Riedlentė M365 Pro Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai