PULUZ 3 in1 Triple Karšto Batų Mount Adapter Išplėtimo Laikiklis Laikiklis Mikrofono Užpildyti Šviesos Stovėti telefono/DSLR Fotoaparato Priedai

Nauja

€7.48

1. Trys galvos blykstės ir fotoaparato kontaktinės jungties tvirtinimo elementai leidžia montuoti tiek LED šviesos ir mic tuo pačiu metu.

2. Kontaktinės jungties adapteris gali būti montuojamas ant kameros / telefono gnybtas su karšto batų kalno lengvai.

3. Pagamintas iš aukštos kokybės CNC aliuminio lydinio, tvirtas ir lengvas.

4. Su 1/4 colio sriegis ant dugno, gali būti montuojamas ant trikojo, ar fotoaparatą.

5. Šis produktas naudoja standartinę 1/4 colių varžtas sąsajos ir 3/8 colio varžtas sąsajos labiausiai trikojai, monopods ir kt.

6. Aukštos kokybės fotografijos aksesuarų profesionaliam filmavimui.

1. Mes laivas www.levandu-kalnelis.lt " adresas tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.levandu-kalnelis.lt sąskaita yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje.Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas, kuris kainuos apie $2. 3. Paprastai, mes išsiųsti užsakymą jums per 3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino www.levandu-kalnelis.lt. 4. Jei negavote kad per pristatymo laikas, arba, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtraukti į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Mes visada siūlome aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir teikti geras paslaugas jums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą, ir jums turėti " laimingas pirkinių patirties čia.Ačiū!

Žymos: gopro lempos, 3 karšto batų, gopro hero, gopro mic, 2 dslr mount, kamera įrašo lynca, gopro laikiklis, gopro led, gopro mount, dviračio lempa mount.

Tipas Skirtas DSLR Fotoaparato Priedai
Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas PULUZ
Tipas 1 Karšto Batų Tvirtinimo Adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės gopro
Modelio Numeris PU523B

Parašykite savo atsiliepimą!

PULUZ 3 in1 Triple Karšto Batų Mount Adapter Išplėtimo Laikiklis Laikiklis Mikrofono Užpildyti Šviesos Stovėti telefono/DSLR Fotoaparato Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai