Easttop 10 Skylių Armonikėle Diatonic Bliuzo Arfa Žaliavinių Klavišą Burną Ogan woodwind Muzikos instrumentų Juodos arba Mėlynos spalvos Didmeninės

Nauja

€16.56

Armonikėle Sveikata ir Priežiūra: 1. Siekiant išvengti infekcinių ligų ir išlaikyti sveikatos, nenaudokite kitų žmonių armonikėle. 2. Prašome išskalaukite burną arba šepetėliu dantis, prieš pradedant groti armonikėle, siekiant užkirsti kelią mažus daiktus į burną įdėti į armonikėle. 3. Please don ' t play armonikėle tvirtai ginti savo armonikėle nendrės. 4. Šiek tiek bakstelėkite iš seilių ir nuvalykite kandiklį ir padėklais po žaidimo, tada įdėti armonikėle į bylą. 5. Prašome neleiskite savo armonikėle, kuriems įtakos turėjo išorinės jėgos. 6. Ar ne sunaikinti savo armonikėle su tirpiklius, tai galėtų sukelti armonikėle žalą.

produkto aprašymas:

Gamintojas: Easttop

Modelis: Modernizuotos T008K

Skylių skaičius: 10 skylių

Spalva :Mėlyna arba Juoda

Tonas: paddyA, paddyB, žaliavinių C, paddyD, paddyE, paddyF, paddyG, paddyA #(bB), paddyC #(bD), paddyD #(būti), , paddyF #(bG), paddyG #(bA).

Pakuotė:

1* Armonikėlė

1*Armonikėle Krepšys

1*valymas audinys

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos, todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet žemos kainos, aš manau, kad jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami , pirkėjas bus atsakingas už tokias damag arba nuostolis, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo, mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties, prašome siųsti mums savo atsiliepimus, mes vertiname tai daug !Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš išvykstant neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

Žymos: armonikėle, anonymous hakerių kaukė, medžiagos muzikos instrumentai, burnos organų, ryšių muzikos instrumentai, armonikėle profesinės, lieknas ratai reduktorius, arfos muzikos, coolbaby rs, easttop.

Dangos Medžiaga Chromuotas Vario Valdyba
Korpuso Medžiaga Derva
Tonas paddy Raktas
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Modelio Numeris T008K Žaliavinių
Tipas Bliuzas
Kilmės KN(Kilmės)
Klavišų skaičių no
Skaičius įtaisyti gręžtinių angų skersmuo 10
Tarimo Būdas Diatonic
spalva juoda arba mėlyna

Parašykite savo atsiliepimą!

Easttop 10 Skylių Armonikėle Diatonic Bliuzo Arfa Žaliavinių Klavišą Burną Ogan woodwind Muzikos instrumentų Juodos arba Mėlynos spalvos Didmeninės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai