Nerūdijančio Plieno Šunų Mokymo Apykaklės Metalo Apykaklės, Grandinės Šuo Paklusnumo Mokymas Vaikščioti Komandą Korekcija Choker Sustabdyti Traukiant

Nauja

€7.55

Kulka Taškų: 1、Patogus: Jis yra super patogus ir šunų dėvėti ir mes nereikia nerimauti antkaklis suteiks jausmą apribojimas šuo.

2、NAUJAUSIAS ŠUO ŽIUPSNELIS APYKAKLĖS siekiama ištaisyti su net spaudimo visą kelią aplink šunų, kaklą apsaugoti trachėjos ir kitos jautrios sritys.

3、Kolonėlė - Rūdžių įrodymas, "chrome" ir Gumos Patarimai.Ilgis 23.62 colių (60 cm), diametras 0.16 cm (4.0 mm), Kiekvieno Šuolio būtų galima nuimti(pašalinti) koreguoti visą jų ilgį, tinka vidutinio dydžio, didelis, x-didelis šunims.

4、VEIKSMINGĄ IR SAUGIĄ MOKYMO. - Nereikia rėkti, ne šuo ar bausti už tai.Jūs tik turite traukti antkaklis ir šuo bus nedelsiant stabdyti.Mokymo apykaklės yra puikus mokymo agresyvūs šunys.

5、LENGVA SLIP-ON " IR " OFF – Saugi ir Komfortas dizainas su Greito Atleidimo Sklende Sagtis, siūlanti lengva ir paprasta-off antra.

Aprašymas: Tai yra stimuliacija antkaklis šunų ir jums bus tikėtina, kad traukinio šuo gerai.Ji turi specialios konstrukcijos slėgio visą kelią aplink šuns kaklą apsaugoti trachėjos ir kitos jautrios sritys.

Produkto Informacija: Dydis: apie 4x60cm/1.57*23.62 į

Svoris: 350 g

Spalva: sidabrinė + juoda

Produkto savybės: UTX sagtis, nailono tinklelio rankenos, metalo sagtis stimuliacija fork

Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų gaminius galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Mums yra malonu suteikti jums grįžtamojo ryšio per 24 valandas.

Žymos: counterbore gręžimo, didelės plieno šuo choker grandinės, šuo choker grandinės aukso, apykaklės šunų oda, grandinės šuo apykaklės, apykaklės šuo, keychain apvadai, plieno grandinės, sandarikliai, kalvio priekalas, punk choker grandinės.

modelis Kietas
spalva sidabrinė juoda
Sezonas Visi sezonai
Prekės Pavadinimas Peitten
Funkcija Atsiskyrusio
Tipas Antkakliai
Medžiaga Nailonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Nerūdijančio Plieno Šunų Mokymo Apykaklės Metalo Apykaklės, Grandinės Šuo Paklusnumo Mokymas Vaikščioti Komandą Korekcija Choker Sustabdyti Traukiant

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai