5vnt Aštrių GH0832BA2A 5.6 mm TO18 200mw-400mW 830nm Infraraudonųjų SPINDULIŲ Diodas LD

Nauja

€24.94

Spustelėkite, norėdami Padidinti

Spustelėkite, norėdami Padidinti

Spustelėkite, norėdami Padidinti

Spustelėkite, norėdami Padidinti

Spustelėkite, norėdami Padidinti

Spustelėkite, norėdami Padidinti

Instrukcija: dydis : 5.6 mm ( TO18 paketas) tarnavimo laikas : > 10000 valandų. kurių išėjimo bangos ilgis : 830nm / + 5nm išėjimo galia : cw 210mw impulso 420mw darbinė įtampa : DC= 2V darbinė srovė : 210-420mA

Pakuotė: 5 vnt iš 830nm 400mw Lazerinio diodo Pastaba: 1. tik profesionalams. 2. darbo ciklas be heatsink: 5 sekundėms, 1 sekundes išjungtas. 3. darbo laikas: testavimas gyvenimą su heatsink. 4. garantija: be garantijos, nes lazerio diodas yra vartojančių medžiagos. 5. datasheet: galite "google" duomenų lapo arba susisiekite su manimi, už jį. 6. jei pirkėjas jį naudoti ilgesnį laiką be heatsink, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.Tai IR lazeris,lazerio, šviesos, negali būti vertinamas žmogaus plikomis akimis tik naudojant DDC/infraraudonųjų spindulių kamera jį gauti.

Pastabos lazerio Ūkiai :

1. Originalas, kaip mūsų aprašymas.

1) nauja: ne suvirinimo taškas

2) Išimti iš mašinos: su suvirinimo taškas ir pin yra trumpas

3) Ld "Mitsubishi" yra atvira bžūp.Prašome išvengti nuleisti jį.Kitaip, mikroschema gal pasimes.

4) Partijos numeris: skirtingos lazerio gauti skirtingos partijos numerį.Ld gavote gali gauti įvairių, partijos numeris, nuotraukos, aprašymas.Pavyzdžiui, KSS-121A, nuotrauką, iš mūsų sąrašo buvo imtasi 4 metų lazerio, partijos numerį, kurį gavote dabar turi skirtis su partijos 4 metų prieš.

2. Prašome google schema prieš jį gauti.jei negalite google schema, prašome susisiekti su manimi ji.mes galime ne problema jums pasiūlyti schema, bet mes turime patyrė atveju prieš, kad pirkėjas abejo, žuvis, mes išsiųsti.todėl, kad mes primygtinai rekomenduojame jums "google" ją sau.Dėkojame už supratimą.

3. Darbo ciklas be šilumos kriaukle: max 1 minutę ant, 5 sekundes išjungti.Mes primygtinai rekomenduojame, ji yra 5 sekundes, 1 antra off.Taip, kad prašom prideda šilumos kriaukle ant jo.Štai kodėl mes naudojame būsto padengti jį kaip modulį.

4. Išvengti statinių, lašas, drėgnas ir rankinės tiesiogiai .Prašome ne jį paliesti tavo ranka tiesiogiai.Prašome rasti antistatikas riešo dirželis ir nešioti jį prieš pradėdami naudoti ld.Dirželis premiją.Jei negaunate dirželis, prašome liesti plieno, o prieš jums tvarkyti jį.

5. Lazerio LD yra expending šviesiai, jei jums nereikia pridėti objektyvas ant jo.

6. Skirtingos lazerio LD yra skirtingos formos lazerio taškas.Pavyzdžiui: 405nm ir 660nm ūkiai yra elipsė, 638nm, 780nm, 808nm, 980nm ld yra stačiakampis.Yra tik vienos rūšies žalias lazeris ld.gamintojas, tai yra, OSRAM.Tai 520nm 50mw.Jis yra labai brangus.

7. Garantija: mes ne pasiūlyti garantija, jei jos yra netinkamai naudojamos.

Skirtumai tarp lazerio LD ir pluošto kartu lazeriai.

Tokio pobūdžio lazeris LD buvo populiariai naudojami DVD skaitytojai.Bet dabar, ji yra plačiai naudojamas pluoštas kartu lazeriai.Tai duoda tam tikrą problemą:

1. kai kurie žmonės gali labai profesionaliai lazeriai, tokių kaip pluošto kartu lazeriu, tačiau gali būti pripažinta, kad skirtumas tarp pluošto kartu lazeriai ir siurblys lazeriai.Pluošto kartu lazeriai gali ne reikia šilumos kriaukle ir jie gali būti jau seniai darbo ciklas.Šilumos ląstelienos lazeriai bus išleistas iš pluošto, bet siurblio lazerio neturi šios rūšies šilumos kriaukle.

2. Pluošto lazeris galima liesti rankomis tiesiogiai.Statinio rankas negauna per daug įtakos už jį.Bet siurblys lazeris yra labai trapi; statinio rankas turi įrašyti jį.

Skirtumai tarp lazerio ld ir lazerio modulis

1. Lazerio LD yra pagrindinis klausimas lazerio modulį.

2. Lazerio modulis = lazerio ld + vairuotojas + korpusas + objektyvas, būsto čia yra šilumos kriaukle lazerio ir apsaugo lazerio ld turėti įtakos statinio ir drėgna.Vairuotojas čia sumažinti įėjimo srovė ir išvengti išdaga jei yra apsauginė grandinė ant jo.

3. Paprastai, žalias lazeris = 808nm lazerio LD + KTP kristale).Žalias DPSS lazerio = 1064nm ld + Nd:YVO4 kristalą.

inkfrog terapeak

inkFrog Analytics"

Žymos: dļsv sh, IR 850nm, lempos nano, 4 4pin, dekoro projektorius, 18awg, led lžūu, 830nm lempos, spalvotas lazerinis projektorius, 830nm led.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas laserlands
Proga Home Entertainment
Stilius DMX Scenos Šviesos
Modelio Numeris N/A

Parašykite savo atsiliepimą!

5vnt Aštrių GH0832BA2A 5.6 mm TO18 200mw-400mW 830nm Infraraudonųjų SPINDULIŲ Diodas LD

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai