Garažo Durų Atidarytuvas wi-fi nuotolinio valdymo pultelis supprot Alexa "Google" pradinis balso nuotolinio darbo su tuyasmart & smartlife APP

Nauja

€8.24

Techniniai duomenys:

Jei jūs nežinote, šis prietaisas gali dirbti su savo Garažo varikliu, ar ne , Prašome susisiekite SU MUMIS , prieš jus pirkti.WiFi Smart Garažo vartų Valdiklis ir Garažo Atidaryti Arti Stebėti Suderinama Su Alexa Echo , "Google" pradinis balso kontrolės Nr Stebulės Reikalauti, NUOTOLINIS STEBĖJIMAS: galite atidaryti arba uždaryti duris programos.Galite patikrinti į garažo duris atidaryti arba uždaryti valstybės realiu laiku.Galite leisti daug žmonių prie savo garažo.LENGVA NAUDOTI: iš Karto kontrolės garažo durų bakstelėję TUYA arba SMART GYVENIMO programėlę savo išmaniajame telefone.Tiesiog prijunkite smart atidarytuvas su 2.4 G "WiFi" tinklą.BALSO KONTROLĖ: Jūs galite aktyvuoti savo garažo durų atidarytuvas pateikimo balso komandą, kad jūsų Alexa arba "Google" Asistentas prietaiso ar važiuojate netoli garažo duris PLAČIAI SUDERINAMUMAS: galite naudoti tik vienas valdytojas per garažo durų atidarytuvas.Suderinamas su dauguma bendras garažo durų atidarymo.Prašome patikrinti, ar mūsų sąraše.LAIKMAČIO FUNKCIJA: galite nustatyti, kad tvarkaraščių atidaryti ir uždaryti savo garažo duris.Greitai ir lengvai įdiegti, taip pat be papildomo specialistas.Jokių Paslėptų Mon COUNTDONW FUNKCIJA: galite nustatyti, atgalinės atskaitos laiką jos uždaryti ar atidaryti garažo duris.LENGVA PRIDĖTI ĮRENGINĮ: 1.Garažo vartų bus įjungta, kai pridėtinės sėkmingai (kai mėlyna LED lemputė mirksi stop), todėl, kad jūsų duris uždarytas pirmą kartą.Galia iki garažo, ir ren šviesos ir mėlyna šviesa flash alternatyviai. 2. Pradėti įgyvendinti "Pažangaus Gyvybės" arba "Tuay Smart" APP.Bakstelėkite piktogramą,'+', ekrano viršuje, dešiniajame kampe. 3. Pasirinkite "Visi Prietaisai", tada pasirinkite "Wi-Fi "Jungtis" tipo. 4. Bakstelėkite "Patvirtinti indikatorius greitai mirksėti" 5. Įveskite teisingą 2.4 G, Wi-Fi slaptažodžius.Tada bakstelėkite atlikta. 6.Jis bus automatiškai sujungti su prietaisu.Kai procesas bus baigtas,jis bus greitai, kad jūs galite pakeisti prietaiso.Įveskite naują pavadinimą ir paspauskite'Save'.

Smart Wifi Garažo Durų Atidarytuvas Valdytojas

Tik vienas iš šios Garge durų atidarytuvas valdytojas, kad garažas smart,nekeičiant , atidaryti ir uždaryti garažo durų telefonu ,tvarkaraščiai ,pagal balsą (darbas su alexa & home "google") ir kt.

Tvarkaraščiai

Auto atidaryti arba uždaryti garažo su savo tvarkaraščius, arba countdown.Automatiškai aptinka statusą, garažo vartai daugiau saugiau be false veikia.

Atgalinės atskaitos

Galite paprašyti, kad Kurjeris, įdėti paketą į savo Garažas su atgalinės atskaitos funkciją , ir Garažo vartai bus automatiškai uždaryti po laiko , smart Garažo durų atidarymo/uždarymo valstybės detektoriaus funkcija padės jums užtikrinti, Garažo vartai atidaryti/uždaryti, kaip jūsų rinkinys.

Garažo Durų atidarymo/uždarymo APP Pranešimą, push & Istoriją

Nesvarbu, kur esate,Jūs gausite APP pranešimą, stumti, kai jūsų Garažo duris atidarytas/uždarytas, ir jūs galite patikrinti, Garažo vartai, veikia istorijos.

Parama "Amazon" Alexa " ir "Google" Asistentas, norėdami atidaryti/uždaryti Garažo durų balsu

Turite pridėti šį Garažo vartų valdiklis dirbti su tuyasmart ar smartlife APP , ir susiejant jį su "Amazon" Alexa "arba" Google " Asistentas pasiekti balsu.Mes turime balso kodo apsauga,atidarius Garažo duris.

platus panaudojimas:

Garažo vartai, Elektroniniai vartai, Pertvaros vartai, stumdomos durys, automatinės durys, geležinkelių, durys, žaliuzės Elektros prietaisai/Namų automatizavimo aš.e.žibintai, Signalizacijos sistemos, įeigos kontrolės sistemos

Lengva įdiegti

Tiesiog aked jūs connnect, kad raudonas ir juodas laidas su pačia uostą, kaip jūsų sienos jungiklis/consloe .ir Įdiegti laidinį, durų jutiklis su savo garažo duris

Pardavimo Sąlygos:

Prašome perskaityti ir suprasti, iki varžytinių ar pirkti.Grįžti Klaidingas & Ne Nekokybiškų Prekių Visi produktai yra atskirai patikrinta prieš siunčiamos, užtikrinti, kad prekės yra siunčiamos iš puikios būklės.Prekė turi būti grąžinti per 15 dienų Po gavimo Prekė turi būti grąžinta nepažymėta ir Originalioje Pakuotėje

Pristatymas:

Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo apmokėjimo gavimo / išvalytas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų, prašome klausti.Aš atsakymo per 24 valandas.Retais kad jūs turite problemų su savo elementą, mes primygtinai rekomenduojame susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mums bus malonu padėti, su jūsų problema.

Žymos: garažo vartai tuya, alutech nuotolinio valdymo, namų smart, tuya wifi, 433.92 mhz nuotolinio valdymo pultas, lauko vartų nuotolinio valdymo, q7 plius, garažo vartų nuotolinio valdiklio, 315mhz nuotolinio, k77.

Parama įtampa 100-240V AC
Paramos PROGRAMĄ Tuya/SmartLife"ir" android " & IOS
Prekės Pavadinimas jiansu
Kanalai 2
Medžiaga ABS+PVC
6 tipas vartai opener imtuvas
Tipas 4 universalus imtuvas
Tipas 5 Garažo durų atidarytuvas imtuvas
Kištuko Tipas EU
Įrengimas su Varžtais/Lipdukai
Tipas 2 vartų imtuvas
Modelio Numeris k66
Tipas 1 Wifi, Garažo durų imtuvas
3 tipas WI-fi Nuotolinio valdymo pultelis
PANAUDOTA Durų/Elektriniai Durų/Kliūtis durų/Garažo Duris/vartus durys

Parašykite savo atsiliepimą!

Garažo Durų Atidarytuvas wi-fi nuotolinio valdymo pultelis supprot Alexa "Google" pradinis balso nuotolinio darbo su tuyasmart & smartlife APP

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai