Naujas Lauktuvės Kėbulo Rinkinys Panelę, Nustatytą Tinka TMAX530 T-MAX XP 530 2012-13

Nauja

€287.58

Dalies Pavadinimas: Motociklas lauktuvės kėbulo rinkinys

Įmontuoti: Yamaha TMAX530 2012-2014 m.

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga : ABS plastikas, Injekcijos modling

Pakuotė : Vienas komplektas lauktuvės kėbulas(kaip pirma nuotrauka rodo, varžtai neįskaičiuoti)

100% visiškai naujas, aukštos kokybės ABS Plastiko pagaminti liejimo ir ne įdiegimo problema, labai patvarus, antrinėje rinkoje lauktuvės, pagaminti kinijoje, ne OEM.

Papildomi pasiūlymai: Tos lauktuvės nustatyti spalvą galima pritaikyti jūsų mėgstamiausia spalva, žodį, kurį norite parašyti, kaip parduotuvės, pavardė, myli tuos, pavadinimas......tiesiog rašykite mums arba siųskite nuotraukas, mes bus baigti per 12 darbo dienas gauti išvalytas mokėjimą, ir tada lauktuvės nustatyti bus išsiųsti su Standard Int ' l Shipping.

Pastaba: Jei jūs mokate už ją ir nr. pranešimą, spalva parodyta pirmoji nuotrauka bus išsiųsti, ačiū.PASTABA:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: honda pcx, pirštų raštas silicio, titan x, grafinis kortelės mount, auksaspalvis retriveris lietpaltis, 125 pcx, ašmenys ventiliatorius, labradoro lietpaltis, pirštu vertus raštas, gtx titan.

Motociklams Padaryti Yamaha
Medžiagos Tipas ABS Plastiko
Dažytos Taip
Prekės Pavadinimas MOFO CAIZHUANGSHI
Liejimo Injekcijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Lauktuvės Kėbulo Rinkinys Panelę, Nustatytą Tinka TMAX530 T-MAX XP 530 2012-13

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai