3.7 V 18650 ličio baterija 4400/6000/10500mAh daugkartinio Įkrovimo baterija garsiakalbis garsiakalbis apsaugos valdyba

Nauja

€9.47

Doublepow 3.7 V 18650 Ličio Baterijos 4400/6000/10500mAh Įkrovimo baterija (akumuliatorius Žvejybos LED Šviesos "Bluetooth" Garsiakalbis +XH2.54-2P Plug

Nominalus galingumas: 4400/6000/10500mAh Gaminio dydis: 19*37*66mm,19*55*66mm Įtampa: 3.7 V Jungties Tipas: "XH 2.54-2P plug (Kita, kištukai gali būti pritaikytas.Jei jums reikia pakeisti kitos žvakės, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo, prieš pateikiant užsakymą) baterijos yra plačiai naudojami žibintai, kalnakasiams lempos, blykstė, prožektorius, garsiakalbis (garsiakalbis), wireless stebėjimo įranga, medicinos įranga, prietaisai, eismo ženklai, nešiojami smulkūs prietaisai.

privalumas naudojant ličio elektros:

1. Mažos apimties, lengvas, didelės talpos, aplinkos apsaugos, jokio atminties efekto. 2. Tai yra maitinimo nešiojamųjų elektroninių prietaisų, bet labiausiai subtilus, ličio-jonų baterijas naudoti, atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus.Mandagumas: 1. Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo. 2. Prašome įsitikinkite, kad jungtis yra to paties tipo, su jūsų originalaus akumuliatoriaus kištuką prieš perkant. 3. Negalima laikyti žemesnėje kaip 60° ir kraukite tik nurodytu krovikliu, arba ji gali sukelti sprogimą arba gaisrą. 4. Jei jungtis ir įtampa yra ta pati, ir elementų yra skirtingi.Prašome nemaišyti jų. 5. Jums reikia naudoti 4.2 V Li-ion baterijos įkrovimo standartinio įkroviklio. 6. Draudimas didelės iškrovos srovė. 7. Draudžiama biudžeto įvykdymo patvirtinimo, vienos įtampos baterija turi būti ne mažesnis kaip 2,5 V. 8. Griežtai draudžiama ardyti, trumpo jungimo, baterijų, turbūt sukėlė trumpasis jungimas į ugnį.

Kaip pasirinkti tinkamą akumuliatorių paketas:

1、baterijos įtampa yra tas pats, kaip originalaus baterijų paketo įtampos (tuo pačiu numeriu, V). 2、baterija kištukai ir anodo ir katodo yra tas pats, kaip originalaus baterijų paketo. 3、Milliamperes(mAh) neturi įtakos naudojimas, didesnis milliamperes, ilgesnį naudojimo laiką.

Atsargumo priemonės:

Akumuliatorių reikėtų krauti prieš naudojimą.Įkrovimo būdas Paspauskite imti su atitinkamu įkrovikliu.Baterija turi būti užplombuotos ir naudoti, turėtų būti tinkama vėdinimo įrenginį, kitaip baterija gali gaminti vandenilį, kai ugnies šaltinis bus sukelti sprogimą.Nebandykite atskirti ar atlaikytų baterijos ir gali sukelti baterijos šilumos, pylimas, išsiliejimas šarminis elektrolitas bus pažeisti odą ir akis, taip pat bus sugadinti drabužius.Laikyti bateriją toli nuo vaiku ir, jei prarijote, nedelsdami kreipkitės į gydytoją.Kai baterija yra nenaudojamas, jis turėtų būti pašalintas iš prietaiso.Kai pirmą kartą naudojant naujas baterijas ar ilgalaikio naudojimo po sandėliavimo, prieš naudojant turi būti visiškai įkrautas.Kai baterija yra karšta, nelieskite, kol jis atvės.Kuomet baterija yra naudojama, ji yra nustatyta, kad energija turi būti išjungtas, kai energijos yra sumažinti, siekiant išvengti overdischarge.Kai jums ištraukti bateriją, jums reikia laikyti baterija terminalo, o ne laikykite laidą.Po baterija yra naudojama, jei baterija yra karšta, prieš įkrovimo jis gali atsidurti vietoje, kur nėra tiesioginių saulės spindulių.

Terminai ir sąlygos:

Nebus jokio grąžinimo, keitimo.Jei trūksta / sugedusias detales, praneša jav ne vėliau kaip per 7 dienas po gavimo elementą ir mes pasirūpinsime, kad reship elementą.Pirkėjas turi atsiųsti mums elektroniniu paštu mainų pranešimas prieš grąžinant prekę, pirkėjas padengs laivybos ir tvarkymo mokestį ir elementą, taip pat turi būti savo originalo langelyje, kai grįžo elementus.

Apie Siuntos

1. Visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI SU jūsų pristatymo adresą. 4. Nuotraukos parodė ne tikrasis punktas ir yra tik nuoroda. 5. PERDAVIMO LAIKAS PASLAUGĄ teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Seksime išsiųsti ir gauti backto jums kuo greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl skirtingų statusą ir atsargų metu, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: bazės lifepo4 280ah, 18650 įkroviklis, 26650 įkroviklis xtar, dewalt įrankis, baterija mn, 18650 baterija recharg, 2x aa baterijos atveju, lifepo4 baterija, ts ličio baterija, 37 baterija.

Nominalus Galingumas 4400-10500mAh
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Prekės Pavadinimas DOUBLEPOW
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Li-ion
Komplektacija Paketas 1
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris 3.7 V 4400/6000/10500mAh

Parašykite savo atsiliepimą!

3.7 V 18650 ličio baterija 4400/6000/10500mAh daugkartinio Įkrovimo baterija garsiakalbis garsiakalbis apsaugos valdyba

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai