Skaitmeninis Vamzdžio LCD Vieno Impulso Kodavimo Vietoje Suvirintojas Suvirinimo Mašinos Modulis Laiko Kontrolės Valdybos 40A Raudona Ekranas

Nauja

€10.32

Aprašymas:

Vietoje suvirintojas valdymo modulis yra sukurtas "PASIDARYK pats" ar paprastas, baterija suvirintojas.Jis daugiausia naudojamas vieno baterijos arba akumuliatoriaus grupės nikeliuotas lapas, suvirinimo, pvz., 18650 ličio baterijos nikelio danga nuo 0,15 ir 0,2 mm plieno lakštai, transformatorius above500W gali būti suvirinti tiesiogiai.Jis yra skirtas suvirinimo kita baterija medžiagomis bei įvairaus storio, tokių kaip polimerų baterijos elektrodų be nikelio danga, turi būti derinamas su pakankamai galios transformatoriaus suvirinti.Šis modulis apima pagrindinės plokštės ir rodyti lenta, neprivaloma 40A dvikryptis silicio kontrolės tectifier, neapima suvirinimo transformatoriai, suvirinimo rašiklį ir kitos paieškos priemonės.

Vartojimo sritis:

1. "PASIDARYK pats" ar paprastas, baterija suvirintojas plėtros suvirinimo.

2. Suvirinimo vieną bateriją ar akumuliatorių.

Funkcinė apžvalga:

1. Galima nustatyti, kad išsaugoti paskutinę operaciją, šis modulis vieno impulso sukelti, jei reikia dvigubai impulso, prašome pasirinkti SWM-102 -12864 modelį.

2. Pagrindinės plokštės ir ekrano valdymo skydelyje yra išsiskyrę, ir išorinis apvalkalas gali būti lanksčiai sumontuoti.

3. Trijų grupių duomenų skaitmeninės vamzdis ekranas, veikti intuityviai, patogus, vieno kodavimo parametrų nustatymas gali pradėti veikti paprastas ir greitas.

4. Su tinklelio įtampos kompensavimo funkcija, kompensacija produkcija gali būti automatiškai nustatomas pagal keisti elektros energijos tiekimo ir elektros įtampa ir kompensacijos vertė apie 1 sekundę gali būti rodomas, kai sukėlė, kad efektyvų šilumos suvirinimo atitinka suvirinimo parametrus, ir lydmetalis bendrai yra vienodi.

5. Su 0-999 suvirinimo skaičiavimo funkciją,galima laikyti net elektros maitinimą, skaičius wleding gali būti vertinamas tik iš pirmo žvilgsnio.Išvalyti skaičius, skaičius, tiesiog paspauskite ir palaikykite encoder 3 sekundes.

6. Laiko sąnaudos 0-99 ciklą (1 ciklas yra 20ms, pavyzdžiui, patikslinimas vertė yra 50, tai yra suvirinimo laikas 1 sek.).Suvirinimo koncentracija 30%-99% yra reguliuojamas.

7. Modulis gali izoliuoti stiprus ir silpnas elektros, optinės movos, ir kuriant patikimą grandinė nulio kirtimo aptikimo ir įtampos nustatymo, siekiant užtikrinti tikslią fazės poslinkio silicio kontrolė, lygintuvas (SCR), kuris gali būti suderintas su 40A-100Abidirectional silicio kontrolė, lygintuvas (SCR).

8. 9-12 V AC maitinimo įvestis (naudojant KINTAMOSIOS srovės transformatoriai, kitų, pavyzdžiui, DC, gali sukelti nulio kirtimo aptikimo klaida, negali sukelti.)

9. Galia ir išorės sukelti priimti patogu ir greita suvirinimo nemokamai terminalo, išorinio sukelti gali būti įvairus, tokie, kaip įprasta, jungiklis, kojinis jungiklis, išorinio signalo šaltinio įvestis ir kt., programinė įranga stabdžių antiblokavimo valstybės, taikymosi prie pabaigos, suvirinimo, vienas turas.Pavyzdžiui, pedalo jungiklis buvo sutrypti visą laiką, gali sukelti vienas turas.

Naudojimo būdas:

Įtampa kalibravimo

Modulis yra tinklo įtampos kompensavimo funkcija, todėl įtampos kalibravimas turi būti atliekamas, kai pirmoji mašina yra įdiegta, ir ateityje, kaip ilgai, kaip modulio maitinimo transformatorius yra ne pakeisti, nėra būtina perkalibruoti.Žinoma, jei jūs manote, kad ekranas įtampa yra neteisinga ir ji gali būti kalibruojamas.Kalibravimo valdymas: paspauskite ir palaikykite encoder galios modulis įvesti kalibravimo sąsaja, pirmą mirgėjimo gali būti keičiama kodavimo vieną kartą, po trečiojo bitų, trumpą spaudos encoder gali įeiti į darbo sąsajos.Pavyzdžiui, išmatuota įtampa yra 220 V, kalibravimo sąsaja gali būti nustatyti iki 220.

Šių s yra sukelti sąsaja s rodyti vietos elektros įtampa:

Ekrano sąsaja

Skaitmeninis koregavimas: trumpą spaudos encoder, kai skaitmeninis atitinkamą sumą mirga, į kairę arba dešinę ranka padarinių, trumpą spaudos pakeisti kitą vertę, kai ketvirtą vertė mirga, trumpą spaudos encoder į darbo sąsajos.Darbo sąsaja, kai skaičiavimas vertė yra didesnė nei 0, encoder gali būti pašalinta ilgai paspauskite encoder apie 3 sekundes.

Paleidimo laikas Galios santykis

Suvirinimo skaičius Sukelti sąsaja rodo kompensacijos vertės Elektros įtampos vertę

Pajungimo Schema:

Mikrobangų krosnelė transformatorių, Suvirinimo pen

Valdymo skydą jungiklis Normaliai atviras

Plokštės dydis ir montavimo angos padėtis:

Atsargumo priemonės vartojant:

1. Šis modulis "PASIDARYK pats" turi turėti tam tikras elektrikas žinių, jei esate visiškas naujokas, prašome kreiptis į elektrikas žiniomis, prieš jums pradėti.Atkreipkite dėmesį į tai, kaip saugiai naudotis aukštos įtampos dalis diegimo metu.Kai naudojimo dažnis ir galia yra didelė, silicio kontrolė, lygintuvas reikia išorinio radiatorius disspate šilumos.

2. Galia modulis vairuotojo apkrova priklauso nuo galios silicio kontrolė, lygintuvas (SCR).BAT41 (40A) gali atlikti mikrobangų krosnelė transformatorius, BAT100 (100A) gali atlikti du mikrobangų krosnelė, transformatoriai ir rekomenduojama už Linijos transformatorius yra 100A.

Žymos: lentelės vietoje suvirintojas, lazerinio suvirinimo, lanko šalto suvirinimo mašina, vietoje suvirintojas kontrolės, taškas suvirintojas, šaltas suvirintojas, šalto suvirinimo, alyvuogių mašina, vietoje suvirintojas, atsispirti vietoje, suvirinimo aparatas.

Maks. Suvirinimo Storis Vietoje Suvirintojas Suvirinimo Modulis
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Matmenys Vietoje Suvirintojas Suvirinimo Modulis
Nominalus Darbo Ciklas Vietoje Suvirintojas Suvirinimo Modulis
Vardinė Talpa Vietoje Suvirintojas Suvirinimo Modulis
Naudojimas už "PASIDARYK pats" ar paprastas, baterija suvirintojas
Sertifikavimo NĖRA
Svoris Spot Welder Welding Module
Modelio Numeris vietoje suvirintojas kontrolės

Parašykite savo atsiliepimą!

Skaitmeninis Vamzdžio LCD Vieno Impulso Kodavimo Vietoje Suvirintojas Suvirinimo Mašinos Modulis Laiko Kontrolės Valdybos 40A Raudona Ekranas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai