Rc 5vnt 5*8 6*8 4*3.17 mm Universalus Bendras Jungtis Modelį, Nerūdijančio Plieno Metalo Kardaninė Bendras Gimbal Variklio Veleno derinys S232

Nauja

€10.22

Funkcijos: 1、Produktų Asortimentą: metalo bendras tinka naudoti tiesiogiai ašies variklis, tinka modelio automobiliai, modelis laivai, robotai, ir kiti metalo plokštę naudoti! 2、Universali Jungtis yra plačiai naudojama "PASIDARYK pats" modelis, sukabinimo įtaisui prijungti skirtingo skersmens velenas ar variklių, ir gali būti savavališkai keisti kryptį. 3、 Mūsų produktai buvo masinės gamybos, kokybė yra labai gera, visų rūšių skersmens velenas gali būti rungtynes.Techniniai duomenys:

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

1 .Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2 .Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus. 3 .Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: brushless gimbal, kardaninė kryžius, kardaninė, veleno skriemulys, taro gimbal hdmi, velenai ir kryptis, 5mm variklio veleno, kardaninė pavara, 6mm strypo, rc universalus bendras.

Medžiaga Metalo
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Techniniai parametrai Vertė-2
Dydis 5*8
Atnaujinti Dalys/Priedai Universalus Bendras
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Ratų bazė Varžtai
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Kiekis 2
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Prekės Pavadinimas JIAMEN
RC Dalys ir Acc Pagrindinė Ašis
Modelio Numeris JM650111
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Rc 5vnt 5*8 6*8 4*3.17 mm Universalus Bendras Jungtis Modelį, Nerūdijančio Plieno Metalo Kardaninė Bendras Gimbal Variklio Veleno derinys S232

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai