Rudenį, žiemą moterų pledas nepirštuotos pirštinės real rex triušio kailiu originali, avikailio kumštinės pirštinės

Nauja

€14.91

Dydis Informacija: ( 1cm=0.39 colių )

Stilius 1

Stilius 2

Apie Laivybos

1. www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Oro Sklypas (1) jam reikia apie 12 45 dienų kelyje labiausiai šalyje. (2) Rusija, Prašome pasirinkti www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas .Tai bus atvyko fastly.Kaip paprastai , apie 12-38 dienų gali atvykti .Ir pls nereikia atšaukti užsakymą, kai paketu, pristatymas.Pls palikti vardą ir pavardę. (3) Brazilija klientams , per 35-90 dienų gali gautos prekės yra paprastai . 2. DHL ir EMS , www.levandu-kalnelis.lt Premium " Pristatymas (1) Kai kurie šalies DHL paslauga yra gera, kai EMS yra geriau, pls pasirinkti, kas jums patinka, jei DHL, reikia 4-9days pasieks jus. (2) Kai šalis EMS yra gera, tačiau Rusijai klientų, pls pasirenka EMS tik, ne DHL, " FEDEX, TNT ir kt. (3) Rusija , Prašome pasirinkti www.levandu-kalnelis.lt Premium Pristatymas .Tai bus atvyko fastly.Kaip paprastai , apie 15-22 dienomis galite atvyko .

Prekės Ženklo Istorija

ŠOKIAI su SPARNAIS Prekės Originalaus Dizaino Gyvenimo Požiūris .Kai Žmonės Dėvi Drabužius Mes Projektuojame, Kaip Kilnus, Apakinti Drugelis Šokių Minioje.Mes Tik Sutelkti dėmesį Į Originalūs, Prabangūs, Aukštos Kokybės Clothinge jūsų prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.jūsų prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Žymos: pirštinės moterims, mezgimo kumštinės pirštinės moterims, korėjos mitaine, "lego" rex, ilgai nekilnojamojo odos pirštinės moteris, tikro kailio pirštinės moterims, kniedės nepirštuotos pirštinės, nepirštuotos pirštinės, ar kumštinės pirštinės, termometras rex c 100.

Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pirštinės Ilgis Riešo
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Prekės Pavadinimas ŠOKIAI SU SPARNAIS
Medžiaga Natūralios Odos
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris NTAO-4
Modelio Tipas Kietas

Parašykite savo atsiliepimą!

Rudenį, žiemą moterų pledas nepirštuotos pirštinės real rex triušio kailiu originali, avikailio kumštinės pirštinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai