60cm*11yards Grįžtamasis Gėlių Vyniojimo Popieriaus Aukštos kokybės Vandeniui Matinio Puokštė Dovana Vyniojimo "PASIDARYK pats" Vestuvių Dekoravimas

Nauja

€11.68

Specialūs patarimai: Jei jums pasirinkti "Mix Atsitiktinis", prašome nurodyti spalvą.Jei nėra pastabą, mes laivas jį atsitiktinai, prašome suprasti!

Produkto aprašymas: Vandeniui gėlių vyniojimo popierius, spalvotas su gamtos aplinkai draugiškas kuras, spalva yra butas, tekstūra yra geras, kietumas yra didelis, švelnus ir lygus, tik, pavyzdžiui, odos liesti, tegul vizija ir touch srautas galiukų!

Apie Produktus:

1.Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, prašome būti tikri, produktų kokybė.

2. Produktai yra paimti natūra, dėl šviesos, rodyti skirtingas, gali būti šiek tiek off spalvos.

3.Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir klaidos 1-2cm yra normalu.Prašome suprasti.

Apie Laivybos :

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Pirkėjas atsakomybės, jei adresas bus neteisingas.mes laivas per 3-7days dėl išmokos gavimo.

2.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos, ir kitus aspektus, Jei negavote, tai po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes ištirti ir išspręsti problemą.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate patenkintas produktu, kurį įsigijote , prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių

2. Jei esate nepatenkintas prekės po to, kai jūs jį gauti.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai, galite skambinti: 0086-18831983443 arba siųskite el. paštas: [email protected], susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą!

Žymos: xl dydis moteris užsidaro, xl sulankstyti maisto padengti, xl besiūliai antblauzdžiai, xl1200c sankabos, stabdžių, xl balti rankšluosčiai, xl natūralių nagų patarimai, xl600 komplektas, karbiuratorius, xl8177 sienų lipdukai, xl womens sportswear.

Naudoti Naujuosius Metus/Kalėdas/Gėlių Vyniojimo Popierius/Vestuvių Papuošimas
Medžiaga OPP
Storis 0.08 mm
spalva Juoda/Raudona/Slyvų/Juoda
1roll 60cm*11yards=9.9 metrų
Privalumas Atsparus vandeniui
Dydis 60cm*11yards
Modelio Numeris h10
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No

Parašykite savo atsiliepimą!

60cm*11yards Grįžtamasis Gėlių Vyniojimo Popieriaus Aukštos kokybės Vandeniui Matinio Puokštė Dovana Vyniojimo "PASIDARYK pats" Vestuvių Dekoravimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai