LEIZHAN USB C Flash Drive USB 3.0 OTG C Tipo Telefono Nuotrauka Stick "Samsung S10,S9, "Google" Pixel XL Pendrive Atmintinę

Nauja

€4.14

Kokybės tyrimus : Visi mūsų produktai bus tikrinami prieš pristatymas.Ir mes priimti labiausiai autoritetingas bandymų programinės įrangos H2test užtikrinti savo funkciją.

Dažnai Užduodami Klausimai :

1. Kodėl aš nusipirkau 8GB USB, bet kompiuteris parodyti, kad jis yra maždaug 7,4 GB?

Nes: * ar "Flash" atminties gamintojai naudoja dešimtainė aritmetika:

1KB=1000Bit, 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB Apskaičiuota, operacinės sistemos, naudojant dvejetainė aritmetika:

1KB=1024Bit, 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB

Kad yra, kodėl yra kai kurie skirtumai tarp ekrano gebėjimus ir vardinės talpos "flash" atminties produkto.Ir skirtingose gamyklose gamins skirtingus gebėjimus, USB "flash" diskai.Taip, tai yra normalu, kad mažai talpos nuokrypis!

Taip, tai yra normalu, kad mažai talpos nuokrypis!

Taip, tai yra normalu, kad mažai talpos nuokrypis!

8GB = apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB

16GB = apytiksliai 14GB-15GB

32GB = apytiksliai 28GB-30GB

64GB = apytiksliai 58GB-60GB

*Prašome atkreipti dėmesį, kad: Mūsų USB flash drive yra realių galimybių,jūs galite naudoti H2text į tekstą.H2text yra labiausiai autoritetingas bandymų programinės įrangos pasaulyje.

2. Kodėl įrenginys nėra pripažinta?

Paprastai, kai jūs prijungiate USB diską prie kompiuterio, ji bus įdiegiama tvarkyklė automatiškai.Jei jūsų USB "flash" atmintinę neatpažįstamas, prašome išjungti ugniasienę ir antivirusinę programinę įrangą savo kompiuteryje ir pabandyti ir iš naujo.Jei jis vis dar gali ne darbas,prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti šią problemą.

Patarimai dėl Naudojimo :

1. Kai naudojate " USB "flash" atmintinę, tai geriau nukopijuoti failus į kompiuterį kaip valdyti savo failus į USB "flash" atmintinę tiesiogiai.

2. Prašome neištraukite USB atmintinės, kai jis yra naudojamas kitaip jūsų duomenys gali nuostolis.

3. Po naudojant USB "flash" atmintinę, tai geriau jį pašalinti kaip galima greičiau.Kad bus padeda pratęsti jos saugojimo laiką.

4. Prašome suformatuoti USB "flash" atmintinę dažnai, kitaip USB bus demaged lengvai.

Prekės Ženklo Istorija :

"LEIZHAN" bendrovė yra įsikūręs Hua Qiang Bei Šendženas centre elektroniniame pasaulyje."LEIZHAN" skiria suteikti aukštą kokybę ir konkurencingą kainą visiems klientams visame pasaulyje.Įskaitant OTG USB atmintines, Metalo USB "flash" diskai,Medinės USB pen drives,Plastikiniai USB "flash" diską,Silikoninė USB pen drives ir Krištolo, USB "flash" diskai ir kt.Mes teikiame daugiau nei 200 rūšių, USB "flash" diskai, kurių talpa 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB, tokių kaip mielas gyvūnų, USB atmintines,animacinių filmų USB minisions, metalinis tušinukas diskai, lazdos ir t.t.Mes galime padėti klientams spausdinti arba įspausti logotipas, jei jie nori.Mes turime puikią komandą, jie bandys jas geriausia išspręsti visas jūsų problemas.Esame patikimas daug pirkėjų iš viso pasaulio!Have a nice apsipirkti mūsų parduotuvėje!

Garantinis Aptarnavimas :

1. Mes tikimės, kad jūs galite gauti savo prekes labai labai greitai.Tačiau, jei jūs negalite gauti savo prekes po apskaičiuota, laivybos laikas, susisiekite su manimi, pirma prieš atvirą ginčą, ok?Mes patikrinti sklype jūs ir mes jums grąžinti visą arba išsiųsti jums naują, jei sklypas yra pamestas ant kelio.

2. Kai galite gauti informaciją apie mūsų produktus,prašome palikti mums, bet blogų atsiliepimų, jei prekės yra kokybės problemų ar gauti trūkumas, prašome susisiekti su manimi, mes padėsime jums išspręsti šią gavęs įrodymus, jeigu jums.

3. Jei jums patinka mūsų prekes, kad bus labai gražus palikti mums gerų atsiliepimų norėdami mus paremti !!!

Suderinami Prietaisai:

Flash diskas Samsung Galaxy S10e, S10, s9 , "samsung s9 plus", "galaxy note 9,Samsung Galaxy 8,Samsung Galaxy S8, samsung galaxy s8 plius,8 Pastaba, "huawei" P9, 30 Pro, P20, garbę 8, "Google" Pixel 2/ 2XL Nexus 5X, Xiaomi 6, XiaoMi 5, XiaoMi 4C, Nexus 6P, Nokia N1, LG G5 G6, HTC U11, Vienas Plius "MacBook, Naujas MacBooks, "MacBook Pro", ""ChromeBook Pixel, Le 2PRO, Le MAX, "MICROSOFT" 950XL, ir kito TIPO C palaikomi įrenginiai.

Žymos: swivel, usb "flash" diskai, pikselių flash a77, laikykis selfi, "samsung" pen j6, led pikselių stick, "samsung" pendrive 3.0, rašiklio s, "android" ir "samsung" usb "flash" atmintinę, pagrindiniai pendrive "samsung", leizhan usb.

Funkcija Universalus išmanųjį Telefoną, OTG, USB, Skirta "Android" telefono Sistema
Sąsaja USB 3.0 Tipas-C USB "Flash" Atmintinę Pen Ratai OTG Pendrives
Stilius Pirštas
OTG tinka Išmaniųjų Telefonų "Android" Telefonas
Sertifikavimo CE
Tipo C Flash Drive typec flashdrive
Patekimo į rinką laikas 2015 m.
spalva Žalia, Raudona, Juoda, Violetinė, Mėlyna
Medžiaga Plastinė ir Metalo išmanųjį Telefoną, OTG, USB "Flash" Diską
Flash Diskas Išmaniųjų Telefonų OTG, USB "Flash" Diską
Pakuotė Taip
Modelio Numeris USB C "Flash" Atmintinę 20190920
Spalvinga USB 3.0 U Disko Naujo Dizaino Daugiafunkcinis OTG, USB "Flash" Diską
Prekės Pavadinimas leizhan
Tipas-C pendrive Tipas-C kaupiklio talpa
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Daugiafunkcinis
Produkto Svoris 9.9 g
Šifravimas No
Išorės Saugojimo Talpa 16GB 32GB 64GB 128GB 256 GB Pendrive USB
Sąsajos Tipas TIPAS-C

Parašykite savo atsiliepimą!

LEIZHAN USB C Flash Drive USB 3.0 OTG C Tipo Telefono Nuotrauka Stick "Samsung S10,S9, "Google" Pixel XL Pendrive Atmintinę

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai