5vnt/Set rankenos stiprumo simuliatorius pirštus expander Vertus stipriklis power ball Treniruotės Reguliuojamas Reabilitacijos Streso

Nauja

€9.31

Kulka Taškų:

1、Pagerinti Rankų Stiprumas: ideali priemonė pagerinti stiprumo, pirštų judrumą, sąnarių lankstumą ir dilbio raumenys, taip pat gali sumažinti stresą.

2、Skatinti Kraujo Apyvartą: Padidinti dilbio rankena.Idealiai tinka pagerinti stiprumo riešo, pirštų ir dilbio.Ilgalaikio naudojimo, gali skatinti palmių acupoints ir skatinti kraujo apyvartą.

3、Tinkamas Grupė: Tinka alpinistams, teniso žaidėjai, sportininkai ir muzikantai, siekiant pagerinti lankstumą, pirštų ir riešų.

4、Mažas ir Lengvas: Mažas ir lengvas, lengva nešiotis be jokių apribojimų.Galite naudotis stiprumo, bet kuriuo metu, sumažinti nuovargį ir stiprina raumenis.Svarbus įrenginys, skirtas pratimas.

5、5 Gabalus: Įskaitant reguliuojamas rankenos stipriklis, pirštu exerciser, pirštų tempimo juostos, slėgio išleidimo rankena kamuolys.Padeda sustiprinti ir mankšta rankų, pirštų, riešų, alkūnių ir dilbių.

1.Pagerinti Rankų Stiprumas: ideali priemonė pagerinti stiprumo, pirštų judrumą, sąnarių lankstumą ir dilbio raumenys, taip pat gali sumažinti stresą.

2.Skatina Kraujo Apytaką: Padidinti dilbio rankena.Idealiai tinka pagerinti stiprumo riešo, pirštų ir dilbio.Ilgalaikio naudojimo, gali skatinti palmių acupoints ir skatinti kraujo apyvartą.

3.Tinkamas Grupė: Tinka alpinistams, teniso žaidėjai, sportininkai ir muzikantai, siekiant pagerinti lankstumą, pirštų ir riešų.

4.Mažas ir Lengvas: Mažas ir lengvas, lengva nešiotis be jokių apribojimų.Galite naudotis stiprumo, bet kuriuo metu, sumažinti nuovargį ir stiprina raumenis.Svarbus įrenginys, skirtas pratimas.

5.5 Vienetų: Įskaitant reguliuojamas rankenos stipriklis, pirštu exerciser, pirštų tempimo juostos, slėgio išleidimo rankena kamuolys.Padeda sustiprinti ir mankšta rankų, pirštų, riešų, alkūnių ir dilbių.

Savybės:

1. Mechaninė skaičiuojant nuo 1 iki 99, ir pradėti naują etapą.Nereikia tikėtis sau.Padės jums sutelkti dėmesį pasinaudoti.

2. Pirštu exerciser: pateikite 4 £ pasipriešinimo ir kiekvienas pirštas.Idealiai tinka sportininkams, alpinistams, pianinu ar gitara žaidėjų naudotis jėgą ir judrumą pirštų, riešų, plaštakų ir dilbių.

3. Rankena žiedas: Griebimo žiedai, kurių vidutinis atsparumas, bet ir padeda geriau valdyti ir sumažinti stresą.

4. Piršto jėga grupė: Tinka pirštai, visų dydžių, padidinti stiprumą ir lankstumą pirštų.

5. Išskleidimo kamuolys: Padidinti palm grip, sumažinti nerimo, ir atlikti reabilitacijos mokymo.

Specifikacija:

Matmenys(apytiksl.):

rankenos stipriklis: stiprio vertė 10-60kg, reguliuojamas 11*17*2.2 cm/4.33*6.69*0.86 į

pirštu exerciser: 9*8*2.2 cm/3.54*3.15*0.86 į

Pirštu grupė: 7*3.5*1.5 cm/2.75*1.38*0.59 į

rankena kamuolys: 5.5*4.4 cm/2.16*1.73 m.

rankena žiedas: vidinis skersmuo 3,5 cm/*1.38 į; išorinis skersmuo 7cm/2.75 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Rankenos Stipriklis

1*Pirštu Exerciser

1*Pirštu Grupė

1*Rankena Kamuolys

1*Rankena Žiedas

1*Saugojimo Krepšys

1*Instrukcija

Žymos: eken rankenos, dilbio su šlapia danga, de rankenos, pirštui treneris, Pirštui, pirštui ranka, rankena stiprumas, rankenos stipriklis 100, stipriklis vertus gripper, kamuolys piršto.

Pavadinimas rankena stiprumo treneris
Funkcija 1 Skatina Kraujo Apytaką
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Tipas Tipo Gripper
Funkcija Pirštu mokymo
Modelio Numeris Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

5vnt/Set rankenos stiprumo simuliatorius pirštus expander Vertus stipriklis power ball Treniruotės Reguliuojamas Reabilitacijos Streso

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai