Visą spektrą 1800W 900W led grow light Dvigubo lusto 10W Kambarinių augalų lempos Hydroponics apšvietimo augti palapinė

Nauja

€118.84

Visą spektrą 1800W 900W led grow light Dvigubo lusto 10W Kambarinių augalų lempos Hydroponics apšvietimo augti palapinė

Funkcija 1. Visą spektrą 400nm -10000K, atitinkančios visus augalų augimo etapai 2. Tinkinti 10W kristalų augimo spektrą.Padėti jūsų augalų pasiekti visą savo potencialą 3. Kiekvienas DIODAS turi savo Zener diodas.Įsitikinkite, kad viena lemputė užges ir kitų LED ir toliau dirbti 4. Specialios šilumos išsklaidymo dizainas, greitas šilumos išsklaidymo, ilgas tarnavimo 5. Vidinis prekės išjungti ventiliatorių, jokių kitų aušinimo sistemos, tegul jūsų augalų ramioje ir sveiką augimą.

Komplektą sudaro: 1 x led grow light 1 x Termometras 1 x Kolonėlė virvę, 1 x Kabinti komplektas 1 x Vartotojo vadovas 1 x Maitinimo Laidas (Tipo Kištukas, atsižvelgiant į jūsų šalį reikia)

Q&A: 1. Kodėl kai kurios led lemputės, atrodo, nėra apšvietimo, kai maitinimo įjungimas?Ji turėtų būti IR led lemputės, kurios negali matyti apšvietimas su Plika akis.Prašome nemanau, kad ji ne darbo. 2.Kodėl kai kurie pirkėjai turi mokėti muitų Tarifų sistema kiekvienoje šalyje yra skirtingas, ir mes ne imtis bet kokių muitų ar importo mokesčių, šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidų, šios išlaidos paprastai renka teikti krovinių (krovinio) bendrovės, kai kurios šalys gali būti pagamintas laisvas prekių, prašome siųsti e-mail tyrimus ar pasikonsultuoti mums prieš perkant. 3. Kodėl šviesa yra 900w(arba kitas vatas), sąrašą,bet faktinės energijos sąnaudos yra 130w+/-5%?Kaip jūs žinote, kad didelis privalumas led šviesos energijos taupymo, todėl turi mažiau galios paleisti šviesos.Yra mėlyna ir raudona.Led, led grow light ir įtampos, mėlyna-3.2-3.4 V ir įtampa raudona LED 2.2-2.4 V, ir naudoja mažiau galios, neturi įtakos funkcija apšvietimas augalams.Garantija: suteikiame 3 metų garantija, su nemokamu įkrauta pagrindinių sudedamųjų dalių.Garantinio laikotarpio metu, jei jokių defektų atsitikti, prašome atsiųsti mums nuotrauką, ir mūsų inžinieriai analizuojame problema yra.Mes artimiausiu metu suteikiame jums sprendimą.Nes mes esame Kinija, todėl mes labiau linkę siųsti naujus produktus klientams ir mokyti juos, kaip išspręsti problemą, nei laivybos led augti žiburiai atgal.

Žymos: cob fito, hydropon, grow lempa led, kry diod, 150w augti led, wattshine led, hydroponic vis palapinė, augti palapinė, MasterGrow, led fitolampy augalai.

Svoris 2.1 kg\ 3.8
Rekomenduojamas Aukštis 12"-36"
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
gaminio dydis 26*23.6*6 cm \ 48*23.6*6 cm
Medžiaga Geležies
Prekės Pavadinimas WATTSHINE
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Spektras Visą spektrą
Yra Pritemdomi No
Ilgis 26cm
Savybės Aukštos NOMINALI vertė
Modelio Numeris P900 \ P1800
Įtampa 85-265V
LED Tipas Epistar Dvigubo lusto 10W
Korpuso Medžiaga ABS
Garantija 3 metai
Korpuso spalva Balta
Plotis 23.6 cm
Sertifikavimo ce
Prašymas Sodo augalų ir Kambarinių augalų/Hydroponics gr
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AC
Tarnavimo laikas 50000-100000 valandas
LED maitinimo 1800W \ 900W

Parašykite savo atsiliepimą!

Visą spektrą 1800W 900W led grow light Dvigubo lusto 10W Kambarinių augalų lempos Hydroponics apšvietimo augti palapinė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai