Žaidimų konsolės retro Genesis 8 bitų classic + 300 žaidimų AV kabinos., 2 laidines kreiptuką

Nauja

€18.56

Stacionarių žaidimų konsolės retro Genesis 8 bitų classic-tai klasikinio full-size atveju Priešdėlis tipo "Dandy" ir "NE", skirtos prijungti prie TELEVIZORIAUS.Priešdėlis yra įrengtos dvi laidinio ir požiūris leidžia jums tiesiogiai žaisti nemokamai žaidimai skirtos žaidimo kartu iš dėžutės.

Valdikliu yra ne tik mygtukai A ir B, bet taip pat savo turbo versijos, kuri leidžia imituoti nuolatinį paspaudus.Paprastai turbo mygtukai yra itin patogu naudoti žaidimai, kur jums reikia nuolat paspauskite vieną iš mygtukų.Pavyzdžiui, arcade šauliai ar scall-šauliai, kurioje būtina nuolat išlaikyti ugnį iš ginklai pobūdis žaidimą.Ilgis kreiptuką laidas 1,5 m.

Šonuose konsolės įstaiga yra kupė tvirtinimo valdikliu ir patogiau saugojimo.

Prietaisas yra maitinamas per "microUSB" maitinimo jungtį, kuri šiuo metu yra universalus standartas, todėl yra lengva pakeisti.

Daugiau autentiškumo, rekomenduojama prisijungti prie kineskopy ekranai, dėl kurių vaizdas atrodo patogiausia.

SAVYBĖS:

Klasikinės formos "Famicom" byla susipažinę su atpažįstamų elementų-kupė saugoti valdikliu, svirtis lengvai pašalinti žaidimas kasetės bei kasetės skyrelio dangtelį, kuris apsaugo jį iš vis perteklių nuo dulkių ir trupinių.

Greitas išėjimas į atrankos skyrių built-in žaidimai, naudojant mygtuką nustatyti iš naujo.

Momentiniai atsisiųsti.

Suderinamas su žaidimas kasečių Dendy ir NE.

Maitinami standartine 5V adapteris su "microUSB" jungtis. 300 įmontuotas pilnavertis žaidimų yra įvairių žanrų.Be pakartoja arba funkcijos 9999-в-одном.

Turbo analogų mygtukai A ir B, kurios teikia kelias paspauskite mygtuką.Tai leidžia paspausti vieną mygtuką vieną kartą, ir nuolat šaudyti arba šokinėti.Kai kurie žaidimai, tai yra labai patogu ir leidžia jums išsaugoti išteklius patys mygtukai ant kreiptuką

BUILT-IN ŽAIDIMAI

PAKUOTĖS TURINYS

Žaidimų konsolės retro Genesis 8 bitų klasika.

Du laidinio valdikliu.

AV kabelio.

Maitinimo adapteris.

Naudotojo Vadovas.

NEMOKAMAS PRISTATYMAS

1. Pristatymo Rusijoje iš sandėlių Maskvoje.

2. Užsakymai yra tvarkomi laiku po to, kai mokėjimas patvirtino.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Nuotraukose pateiktas nėra faktinio prekės ir yra nuoroda tik.

5. Pristatymo laikas nustatomas pagal vežėjo ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Pristatymo laikas gali kisti, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisiekti su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra suteikti jums aukščiausios kokybės paslaugas!

ATSILIEPIMAI

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei nesate patenkintas kokybės prekių ar paslaugų, neskuba patvirtinti, kad gavo prekes ir rašyti neigiamų atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas!

Žymos: lauke retro žaidimų konsolės, pc stick 4k, NINTENDO JUNGIKLIS, grupinio ps4 pro, "bluetooth" wii, coolbaby rs, genesis lt, grupinio žaidimas, žaidimas sega, hori jungiklis.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Retro Genesis

Parašykite savo atsiliepimą!

Žaidimų konsolės retro Genesis 8 bitų classic + 300 žaidimų AV kabinos., 2 laidines kreiptuką

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai