100x Plieno Ritininiai & Moliniai 18/410 Doterra Stiklo Eterinių Aliejų Buteliukų Roll Aromaterapija Kvepalų Buteliuko

Nauja

€18.29

Pastaba : Kai kurie eteriniai aliejai gali sąveikauti su voleliu įmontuoti sukelia didėjančius naftos arba ritinio kamuolys iškrenta.Avoide naudojant su citrusinių vaisių ir miros eteriniai aliejai (vienviečiai arba mišiniai).Prieš kiekvieną naudojimą prašome patikrinti ritinio kamuolys, įsitikinkite, kad jis yra saugiai į vietą.Prašome, būkite atsargūs su kiekvieno naudojimo.Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Roller ball ir plastiko dangteliais prietaisams, Skirtas 5 ml į 100 ml buteliukai (butelio dydis kaip nuotraukoje pridedamas. )

Paketas apima: 100VNT x Roller kamuolius ir dangteliai PASTABA: doTERRA ir Mažiems Gyvenimo buteliai yra neįtraukti.Jūs perkate tik roll įterpti ir dangtelis kaip nustatyti.Butelis tik parodo, kad įdėklai tinka į butelius.

Šių Roll įdėklų doTERRA buteliai yra puikus.Jie taikymo aktualijos alyvos soooo lengva.Geriausia dalis yra, jie yra daugkartinio naudojimo.

SPECIALI PASTABA: Šie volai, neveikia su: IL RC aliejaus arba bet Citrusų Aliejaus ar Citrusinių vaisių Aliejai per Mišiniai

Šių roll-on įdėklai tinka doTERRA 5ml, 15ml eterinio aliejaus buteliai.Ir kiti buteliai, kuriuos už butelį burna 18mm.Jei nesate tikri, bandykite siųsti man kai kurios nuotraukos, norėdami patvirtinti.

Savo ruožtu visus jūsų doTerra aliejaus butelių į roller buteliai su šių nerūdijančio plieno arba/ir stiklo roller kamuolius.Galite naudoti savo tuščią aliejaus butelių, kad mišiniai arba pridėti frakcionuotas kokosų aliejus (FCO) skiesti aliejai dėl savo idealus mišiniai.

Žymos: daug tuščio kvepalų buteliuko, stiklo roller, cyperus aliejus, essenti tepalo langelis, elnias aliejus, lūpų naftos vamzdis, doterra aliejus, chrizantemų aliejus, doterra aliejaus buteliai, krepšys aliejus.

Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

100x Plieno Ritininiai & Moliniai 18/410 Doterra Stiklo Eterinių Aliejų Buteliukų Roll Aromaterapija Kvepalų Buteliuko

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai