Lauko Pirmosios pagalbos kišenėje vandeniui nailono kišenės didelės talpos taktinė kuprinė kempingas, žygiai

Nauja

€7.01

Taktinis Molle Medicinos EMT Dėklas yra naujausias dizaino karinės pirmosios pagalbos krepšys tik.

Dydis: 20*18*9cm

Medžiaga: Patvarus atsparus vandeniui poliesterinio audinio.

Molle taktinis EMT maišelis dydis yra W6x8x2.5 cm.It\ \ 's EMT pirmosios pagalbos krepšys tik ir tuščias, nebuvo\ \ 't būti medicinos reikmenys.

Taktinis medicinos dėklas yra pagamintas iš tvirtos ir vandeniui audinio.Tvirtos dvigubos siūlės, yra 2 way užtrauktuką su silent laidas išsitraukia.

EMT maišelis buvo nemokamai pirmosios pagalbos pleistras ant molle diržas, taip pat galite pridėti bet lopai jūs turite kaip taktinis molle pirmosios pagalbos naudingumas dėklas, mažai Ifak maišelį.

Taktinis pirmosios pagalbos krepšys yra karinės klasės Molle suderinama taktinis medicinos dėklas, kompaktiškas IFAK Universalus Dėklas su elastiniais dirželiais viduje.D žiedais ant nugaros.

Stipraus austinio diržo diržo kilpa ant galinio, mirtinas sunku nešioti & heavy duty.MOLLE tvirtinimo dirželiai būtų galima dėvėti ant diržo, liemenė ar paketas ir kt taktinis platforma,arba įdėti į savo automobilį kaip automobilis, pirmosios pagalbos rinkinys, krepšys.

Žymos: deko multi įrankis, lipdukas hikking, gynybos karinės, žygiai aksesuarų vaikams, multitul, molle taktinis, multi įrankis, masažo įrankis kuprinė, remates lauko, multicam.

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Prekės Pavadinimas gbt
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis S

Parašykite savo atsiliepimą!

Lauko Pirmosios pagalbos kišenėje vandeniui nailono kišenės didelės talpos taktinė kuprinė kempingas, žygiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai