80 Vnt. Vynuogių Sėklų Ekstraktas, Sojos Pupelių Ekstraktas, Vitamino E Kapsulė Antioksidantas Ir Anti-Senėjimo Balinimo Pašalinti Chloasma Šlakelis

Nauja

€14.28

Vynuogių Sėklų Ekstraktas Su Vitaminu E Kapsulė Softgel Antioksidantas Anti-Senėjimo Papildyti

Šis produktas yra sveikata; maistas, pagamintas naudojant vynuogių sėklų ekstraktas, vitaminas E, saulėgrąžų aliejumi, bičių vaškas, želatina, glicerinas, vanduo, geležies oksidas, raudonasis kaip pagrindinės medžiagos, pasirodė, yra sveikatos priežiūros funkcijai gerinti imunitetą gyvūnų funkcijos tyrimų. [Produkto Pavadinimas], Vynuogių sėklų ekstraktas, vitaminas E softgel [Ingredientai] Vynuogių sėklų ekstraktas, vitaminas E, saulėgrąžų aliejumi, bičių vaškas, želatina, glicerinas, vanduo, geležies oksidas, raudonasis [Efektyvumo sudėtis ir turinys] Kas 100 g yra: Procyanidins 7.53 g, Vitaminas E 1.223 g [Sveikatos priežiūros funkcija ] Atsparumas oksidacijos [Tinkamos grupė] vidutinio ir Vyresnio amžiaus žmonėms [Netinkamos grupė] Vaikų / Jaunimo [Naudojimas ir dozės] 2 softgel laiko, 2 kartus per dieną valgoma su šiltu vandeniu [Produkto specifikacijos] 500mg /softgel×80softgels/butelis [Laikymo būdą] Antspaudas, laikyti vėsioje ir sausoje vietoje [galiojimo] 24 mėnesius. [Dėmesio] Šis produktas gali ne vietoj medicina, negali būti valgoma per rekomenduojame sumą arba imtis su panašia maisto kartu tuo pačiu metu.Siūlomi Naudojimas: Kaip maisto papildą, gerkite po vieną kapsulę du kartus per dieną su vandeniu.

1. Visa grąžinamoji išmoka, jei atitinka šias 3 sąlygas atsirasti vežant:

a.Jei prekės negali būti delievered per 60 dienų nuo išsiuntimo;

b.Jei elementai yra palaikykite pagal užsakymą ir negali atlikti muitinės formalumus;

c.

Jeigu prekės įvyko pažeisti transportuojant.

2. Kaip užtikrinti produkto kokybę?

Gauta 14 sertifikatus "Jungtinės valstijos, ES Pasas, pvz., GMP, RVASVT, SKARDINIŲ, gmp, IS014000, ISO9001, OHSAS18001, JAV NSF sertifikavimo, JAV FDA registracijos ir kt.

3. Galite produktai bus išsiųstas į savo šalį?

Produkto sąsaja, jei galite pateikti užsakymą sucessfully, tai reiškia, kad jis gali būti išsiųstas į savo šalį.

4. Apie gaminio pakuotės.

Dėl didelio kiekio pardavimo pasaulyje, pakuotės dažnai keičiasi, pvz., skirtumas tarp pakuočių ir butelių.Mes garantuojame, kad parduodami produktai yra 100% originali už gamyklos, galite įsigyti ir naudoti su savimi. 5. Apie kapsulė suminkštėja, sukibimas ir pan.

BIOHEC kapsulė produktai yra pagaminti iš želatina, kaip kapsulės medžiaga.Dėl želatinos savybes ar oro transportu, gali sukelti kapsulė suminkštėja, sukibimas ir pan., tai neturi įtakos produkto kokybei.Galite atidaryti butelį dangteliu produktas, įdėti jį į dešimtinę šaldytuvas šviežių sluoksnį, jį po 1-2 dienų, uždarykite dangtį ir purtyti jį atskiros kapsulės.

6. Kiek tai užtruks turėti poveikį?

Dietiniai maisto papildai nėra vaistai ir negali išgydyti ligos.Tai užima daug laiko, koreguoti lėtinių ligų ir sub-sveikatos būklę.Žmogaus kūnui reikia tam tikrų medžiagų apykaitos ciklas, kurį reikia nuolat papildų ir padeda sveikas gyvenimo įpročius, kurie gali patobulinti sveikatos problemų.

Žymos: bagpack sporto, dūmų ventiliatorius, 10ml aliuminio skarda, AC Ventiliatoriaus, vykdant ežys, DRS140, kantai rinkti pagalvės, antocianinų milteliai, dūmų ištraukimo, išmetamųjų dūmų.

Punktas Vynuogių Sėklų Ekstraktas, Vitaminas E Softgel
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Anti-Oksidacijos
Ingredientai Natūralus Vitaminas E, Sojų aliejus,Želatina,Glicerinas,Grynumo vandens
Sertifikavimo CFDA
Siūlomi Naudojimas 2 Kapsules vieną Kartą, 2 Kartus per Dieną
Pakuotė Butelis
Lytis MOTERIS
Tinkamumo Laikas 24 Mėnesiai
Mokestis Vienetas Buteliai
Specifikacija 80 Pcs/Bottle
Prekės Pavadinimas BIOHEK

Parašykite savo atsiliepimą!

80 Vnt. Vynuogių Sėklų Ekstraktas, Sojos Pupelių Ekstraktas, Vitamino E Kapsulė Antioksidantas Ir Anti-Senėjimo Balinimo Pašalinti Chloasma Šlakelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai