DC4.8 x 1.7 mm Maitinimo Kištuko Jungtis Keitiklio Kabelį, Laidą 19V USB C Tipo PD Įkrovimo Kabelis HP TPN-Q113 Nešiojamas Adapteris

Nauja

€3.33

Ypatybė:

Skirtas įkrauti savo prietaisus nešiojamieji kompiuteriai su USB C PD įkroviklį. (★PASTABA: Įkrovimo greitis gali skirtis priklausomai nuo jūsų prietaiso ir sienos kroviklis, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate USB-C PD, Kroviklis) Įkrovimo Galia Reikalavimas: 90W arba didesnis.Aikštėje Kištuką į USB C laidas, puikiai tinka įkrauti savo prietaisus su elektros banko arba USB C siena çkroviklio.Say good bye įsigyti papildomą adapterį (★Tik Įkrauti, ne Sinchronizuoti duomenis.) Patvarus nešiojamojo kompiuterio jungtis USB, C grįžtamasis Kabelis su USB-C jungtis. 1.8 skaitiklis, yra pakankamai ilgas, kad jungiamieji įtaisai, o jūs vis dar įkrovimo savo miegamojo, biuro ar kur tu nori.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

įėjimas: Tipas-C Moterų, 45W 65W arba 90W Tipas-C Įkroviklis

išėjimas:DC vyrų ,DC18V~20V(ne remti 5V) Ilgis: 1.8 metro

Dual E-Mark Chip,Konservuotos vario,Aukso Shell

Nešiojamojo kompiuterio Įvesties Remiamų: 100W Max

Patarimai: Tai adapterio kištuką konverteris per USB kabelį, Tipas C iki nešiojamieji kompiuteriai.Jums reikia vieną USB-C Adapteris arba maitinimo banko paremti.Bet USB C adapteris arba maitinimo bankas turėtų pakankamai galios (galingumo) imti nešiojamą kompiuterį.

Plase įsitikinkite, kad galia USB C Tipo Adapteris yra ne mažesnis nei jūsų nešiojamojo kompiuterio įvestis (galite patikrinti nešiojamas įvesties ant laptopo dugno).Pavyzdžiui, jūsų nešiojamojo kompiuterio įvestis yra asus 19v 4.74 a 90w, usb c tipo adapteris yra ne mažesnis nei 90w,priešingu atveju, jis neveikia.Ne Visi iš jūsų USB C Adapteris gali telpa nešiojamieji kompiuteriai!Prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą, jei yra bet kokios pagalbos reikia.

Paketų Sąrašo:

1 x Krovimo Kabelis

Žymos: galia hp, 19v dc-usb, usb 5v 19v, jungtys nešiojamas maitinimo tiekimo, 19v usb, "samsung" a5 įkrovimo lizdas doko jungtis, lenovo aikštėje usb c, dc kištukas, įkroviklis hp, įkroviklio nešiojamas xiaomi.

Sertifikavimo NĖRA
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas VOSORON
Sąsaja 2 4.8*1.7 mm DC Kištukas
Produktų Statusas Sandėlyje
spalva juoda
Modelio Numeris USB Tipo C DC 4.8*1.7 mm PD Emuliatorius Sukelti Įkrovimo Kabelis
Nešiojamas Palaikomi Įvesties 100W MAX
Sąsajos 1 USB Tipas-C, Vyrų Galvos
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 1.8m
Tipas Kabelio Adapteris
Medžiaga PVC+Varis +PD indukcijos lustas
Prašymas TPN-Q113 Envy4/6 HP510 6520S CQ511 V3700

Parašykite savo atsiliepimą!

DC4.8 x 1.7 mm Maitinimo Kištuko Jungtis Keitiklio Kabelį, Laidą 19V USB C Tipo PD Įkrovimo Kabelis HP TPN-Q113 Nešiojamas Adapteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai