Automobilių Salono Apšvietimas 36 Led DC 12V Automobilio Grindų Atmosferos Švytėjimas, Neoninės šviesos Daugiaspalvis Muzikos Automobilio LED Juostelės Žibintai, Underdash

Nauja

€6.18

Universalus automobilių LED juostelės žibintai, lengvai nuotolinio valdymo, 8 spalvos pasirinktinai, todėl jūsų automobilio patrauklumą padidinti vairavimo džiaugsmą.Spalvas galima keisti pagal muzikos ritmą ar kitų balso pagal muzikos režimą, labai protingas mados LED interjero underdash žibintai.Nuotolinio valdymo pultas: 8 spalvos, 4 muzikos kontrolės, ryškumas kontrolė, ON/OFF, 2 peršokti kontrolės režimas, 2 išnyks režimo kontrolė.Pls pastaba: nuotolinio valdymo pultas turėtų point black imtuvo langelis tiesiogiai be jokių kliūčių.Lengva Įdiegti-Pirmiausia tiesiog nulupkite dvipusės juostos už kiekvienos juostos ir taikyti LED juostų pagal sėdimos vietos arba kojoms/grindų plotas.Yra keturi šviesos juostos: dvi su trumpesniais laidais priekinės foteliu ir du su ilgiau laidų atgal foteliu.Paprastas dizainas, jūs padaryti, kad jūsų automobilis graži, egzotiška ir romantiškas interjeras.

Įsižiebti jūsų automobilio salono atmosfera, tai yra aukštos kokybės RGB LED juostelės žibintai, atsparus vandeniui, anti-susidūrimo, antikorozinės.Ši šviesa rinkinys taip pat gali būti naudojamas kaip kambario viduje, šviesos, baras, gimtadienis, vestuvės, kempingas, kartu šalis ir pan. 100% PASITENKINIMO GARANTIJA: Caca Auto Automobilis LED Žibintai ateina su 100% Pasitenkinimo Garantija.Visi mūsų produktai yra parduodami tik "Caca Oficialus" parduotuvėje, ir vykdyti "Amazon".Tai maloniai perspėjo, kad bet koks produktus iš kitų parduotuvių nėra originali, už kuriuos mes priimame jokios atsakomybės, jei yra bet kokia kokybės problema.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet iki pardavimo ar po pardavimo paslaugas.Dydis: 36 Šviesos Diodai

Stilingas LED žibintai, daro savo automobilį neįvykdyti, Tiesiog Pradėkite Nuo Caca Auto " Automobilių Salono Apšvietimas, LED Atmosfera Dekoratyvinės Šviesos.

4Pcs 36 šviesos Diodai

Belaidis Nuotolinio Valdymo Pultas

8 Spalvas Pasirinkti

Spalva gali šokti su muzikos ir garso/balso aktyvus

Lengva Naudoti visiems

Lengva Instaliacija visiems

Naudojimas:

Naudojant apšvietimas, visos automobilio salono, plug and play.

Lengva įdiegti-Pirmiausia tiesiog nulupkite dvipusės juostos už kiekvienos juostos ir taikyti LED juostų pagal sėdimos vietos arba kojoms/grindų plotas.Yra keturi šviesos juostos: dvi su trumpesniais laidais priekinės foteliu ir du su ilgiau laidų atgal foteliu.Paprastas dizainas, jūs padaryti, kad jūsų automobilis graži, egzotiška ir romantiškas interjeras.

Savybės:

1. Aukštos kokybės RGB LED juostelės žibintai, PVC, Gumos, Medžiagos, atsparus vandeniui, anti-susidūrimo, antikorozinės,Belaidžio ryšio IR kontrolės, pakeisti spalva, kaip jums patinka.

2.8 Režimai: Raudona/Žalia/Mėlyna/Balta/Oranžinė/ellow/Žydra/Violetinė, ir Ryškumo reguliavimas, ON/OFF, 4 Automatinio rėžimo: 2 peršokti kontrolės režimas, 2 išnyks režimo kontrolė.

3.Garso Jautrus: Spalvas galima keisti pagal muzikos ritmą ar kitų balso pagal muzikos režimą

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos kokybės PVC Gumos

Spalva: RGB

Volt: DC12V

Galia: 10W

Tipas: 5050 SMD

Tarnavimo laikas: 100.000 valandų

Žiebtuvėlis

Laido Ilgis: 45cm(17.7 colių)

Šviesos Ruože Laido Ilgis: 2 x 47 colių + 2 x 67 colių

Pakuotės: 4 x LED Šviesos Juostelės; 1x Automobilio Cigarečių Degiklio; 1x nuotolinio

Žymos: cob fito, aklas laido, led rgb, rgb šviesos balta, lempa led, neon, automobilio led, led f 24v, led rgb juostos, neoninės šviesos ženklas.

Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 30
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Energijos sąnaudos (W/m) 7.2
Sertifikavimo EMS
Įtampa 12V
Šviesos Diodų Skaičius/M 30
LED Lustas gamintojas Kry
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Spalvos Temp(K) 6000-6500
Prekės Pavadinimas MOKUNGIT
Maitinimo Šaltinis DC
Proga Gyvenamasis Kambarys
Elemento Tipas Juostelės
Juostelės tipas SMD
Modelio Numeris RGB
Atsparus vandeniui Taip
LED Lustas Modelis SMD5050

Parašykite savo atsiliepimą!

Automobilių Salono Apšvietimas 36 Led DC 12V Automobilio Grindų Atmosferos Švytėjimas, Neoninės šviesos Daugiaspalvis Muzikos Automobilio LED Juostelės Žibintai, Underdash

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai