HD Milžinišką Ekraną P3 SMD Patalpų Full 3mm LED Pikselių 64*64 Modulis 192*192mm 3 Metų Garantija RGB LED Ekranas

Nauja

€18.72

Mūsų Paslaugos

■ Jei modulis yra sugadinti ar prarasti dėl logistikos, mes atsiųsime jums naują. ■ Garantija: 3 metai. ■ Pristatymas per 3 dienas. ■ 24 valandas elektronines paslaugas ir techninę pagalbą. ■ OEM&ODM, mes galime jums padėti jums sukurti ir įdėti į produktą, kad pagal jūsų reikalavimus.

Modulio Ryšys

Patalpų P3 192x192mm Modulio Duomenys

Modulis Dydis: 192*192mm

Modulio Rezoliucija: 64*64pixel

Techniniai Parametrai

Pakavimo Sąrašas

■1 vnt P3 192*192mm led modulis ■1 vnt plokščias juostelės duomenų kabelis ■1 vnt. maitinimo kabelį(jei perkate N vnt,mes pasiūlos N/2 vnt. maitinimo laidas,nes 1 vnt maitinimo kabelis parama 2 moduliai)

Modulio Testas

Kiekvienas modulis yra išbandytas 72 valandas.

Apie Gaminį

Modulio reikia maitinimo ir duomenų valdytojo padaryti jį dirbti, jei jums reikia, nedvejodami kreipkitės.

LED Ekranas Procesas Linija

P3 LED Ekranas

Tinka 576*576mm/768*768mm/960*960mm skydelis.Besiūliai sudurti, lengvas montavimas ir išardymas.

Mūsų Projektas

Apie Mus

●Mes aukštųjų technologijų integruota įmonė, kuri specializuojasi plėtros, gamybos ir pardavimo LED ekranas su profesinės technikos ir plėtros komanda, mes produktas, led ekranas, led ekranas, modulio, led ekranas, kontrolės kortelės, power led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt. ●Yra daugiau nei 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Sertifikatas

Pakuotė

Pristatymas

1. Mes Laivas visame Pasaulyje. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. 3. Pristatymo laikas priklauso nuo kurjerių įmonės ,miestai, vietos muitinės ir kitų veiksnių; Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, tačiau ši tarptautinė pristatymo laivybos laikas bus, labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietinius papročius, tikiuosi, jūs galite suprasti, jei yra kokių nors krovinio vėlavimas sukelia minėtų priežasčių.Ar Jūra Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Žymos: p3, milžiniškas led ekranas, led lauko ekrane, ekranas led p3, lg vaizdo sienelė, ekranas rgb, rgb led lauko ekranas, skydelis rgb, ykz led ekranas, p3 rgb.

Garantijos laikotarpis 3 metai
Naudojimas Patalpų
Kilmės KN(Kilmės)
Rodymo Funkcijos Video
TAŠKAI 64x64
Vamzdis Chip Spalva Spalvotas
Modelio Numeris P3
Ryškumas 1500CD
Įėjimo įtampa DC5V
Prekės Pavadinimas SZLIGHTALL
Modulis dydis 192x192mm
Pikselių 3mm
LED Tipas SMD2121

Parašykite savo atsiliepimą!

HD Milžinišką Ekraną P3 SMD Patalpų Full 3mm LED Pikselių 64*64 Modulis 192*192mm 3 Metų Garantija RGB LED Ekranas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai