Dviračių Protingas Žibintuvėlis už Dviratį Auto Start/Stop Stabdžiai Jutikliai IPx6 Vandeniui USB Įkrovimo užpakalinis žibintas LED Dviračio Žibintas

Nauja

€7.07

Savybės:

1、Protingas Indukcijos Stabdžiai: Kai stabdžių aptinkamas, transporto priemonės šviesos paryškintas 5 sekundes, pradeda lėtai mirksėti valstybėje, ir kad jis yra statinis 10 sekundžių.Ji automatiškai išnyksta ir nepraras galios,kompaktiškas ir nešiojamas. 2、24 valandų Baterijos veikimo laikas: su 500mAh didelės talpos baterija ilgiau baterija. 3、USB Patogus Įkrovimas: mobiliųjų galios mobilusis telefonas, įkroviklis, baterija, ir galima įkrauti bet kada, bet kur,kai galinį dangtelį, šviečia žalia spalva, jis yra pilnas. 4、IPX6 vandeniui lygis, pasirengę būti veikiant budėjimo režimu, ne daugiau nerimauti, purvo, nepriklausomai nuo bet kokių oro sąlygų. 5、Sriegis Išardymas: Patogu įkrauti bet kuriuo metu, sriegiu fiksuotojo būdu patogu kasdien įkrovimo ir pakrovimo, lengva išmontuoti.

Pakavimo sąrašas:

1* smart uodegos šviesos 1 * varžtas 1 * USB įkrovimo 1 linija* fiksuotas laikiklis

Šiltas priminimas:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

Žymos: paspauskite vyno, ligth elektrinis dviratis, bianchi dviračių, vaizdo kameros modulis ov7670, pertrauka šviesos moto, bicycl lempos, meilan, "bluetooth" ipx6, žibinto mount, Easydo.

Montavimo Rodymas nuo balnelio iškyšos
Tinkamas Žibintuvėlis dviračių
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kostiumas Žibintuvėlis Už Dviratį
Tipas dviračio šviesos
Funkcija Uodegos Šviesos Dviračių
Paslauga Dropshipping Didmeninės
Modelio Numeris MEROCA

Parašykite savo atsiliepimą!

Dviračių Protingas Žibintuvėlis už Dviratį Auto Start/Stop Stabdžiai Jutikliai IPx6 Vandeniui USB Įkrovimo užpakalinis žibintas LED Dviračio Žibintas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai