7pcs/set Karšto Pardavimo Prašmatnus Bagažo Krepšiai Priedai Patvarus Aliuminio Kelionės Bagažo Etiketės, Dirželiai Lagaminą Bagažo žodžius Dropshipping

Nauja

€3.82

Aprašymas:

Šis produktas yra mados ir praktinių kelionės bagažo žymeklis.Šio bagažo žymeklis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra labai tvirtos ir gali būti naudojamas daug kartų, be deformacijos.Jūs galite parašyti savo pavardę ir adresą į informaciją kortelę lengva nustatyti jūsų bagažą iš kitų.Ateiti su viela iš nerūdijančiojo plieno lynai, glaudžiai sujungti savo bagažo.

Ryškios spalvos padės jums išsirinkti jums bagažo savo pirmo žvilgsnio, todėl nereikia nerimauti imtis bagažo klaidą.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, kurios yra labai tvirtos ir gali būti naudojamas daug kartų, be deformacijos.

2. Gali parašyti savo pavardę ir adresą į informacinės kortelės, tuščiaviduriai iš plokštumos formos gali parodyti savo asmeninę informaciją ir taip pat apima tam tikrą informaciją, kuri gali padėti jums nustatyti savo bagažo, iš kitų greitai ir apsaugoti asmens privatumą tuo pačiu metu.

3. Ateiti su viela iš nerūdijančiojo plieno lynai, glaudžiai sujungti savo bagažo.

4. Ryškios spalvos padės jums išsirinkti jums bagažo savo pirmo žvilgsnio, todėl nereikia nerimauti imtis bagažo klaidą.

5. Galima 7 spalvų, galite pasirinkti mėgstamą spalvą, kad atitiktų jūsų bagažą.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Kelionės Bagažo Žymeklis

Naudojimas: Kelionės Reikmenys

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno

Spalvos: Raudona, Juoda, Pilka, Mėlyna, Violetinė, Ruda, Mėlyna

Gaminio Dydis: apytiksl. 7.5 x 4.4 cm / 2.95" x 1.73"

Kiekis: 7pcs

Pakuotės Svoris: apytiksl. 98g

Paketas Apima:

7pcs Kelionės Bagažo žodžius

Nėra įtrauktos į lagaminą.

Žymos: lauke transporto, putų rinkinys, aliuminio dėžutė atveju, aliuminio dėžutė atveju, aliuminio atveju makiažas, atvejo saugos, aliuminio atveju, atveju transporto, aliuminio korpusą, lagaminas, aliuminio lagaminas.

Dydis S
Punktas Kelionės Bagažo Žymeklis
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Parašykite savo atsiliepimą!

7pcs/set Karšto Pardavimo Prašmatnus Bagažo Krepšiai Priedai Patvarus Aliuminio Kelionės Bagažo Etiketės, Dirželiai Lagaminą Bagažo žodžius Dropshipping

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai