2 Dydis Kinesiology Juosta Iš Anksto Supjaustytos Sporto Suveržiamųjų Treniruoklių Salė Teniso Sporto Bėgių Kelio Raumenų Skausmas Priežiūros Gydymo Medicinos Elasti

Nauja

€6.02

Jei nenorite, dėžutė, pls, spauskite čia:

Elastinga Terapinės Sporto Kinesiology Juosta

GERIAUSIAS SKAUSMO JUOSTA ndash pažangiausių kinesiology juosta, pagaminti iš latekso nemokamai 95% medvilnė, 5% Spandex medžiaga trukti kur kas ilgiau nei kitų gamintojų.Puikus skausmo Raumenis, Blauzdos Įtvarai, Kelio ir Pečių.Lengvas, atsparus vandeniui, be latekso, patogi, suteikia tiek paramos ir mobilumas.

STIPRUS & TRUNKANTIS LIPNUS ndash Naujausias technologijas, kad lazdos dienų veiksmingai paruošti odą.Mūsų sintetiniai, drėgmės-wicking, kvėpuojantis audinys užtikrina maksimalų vandens, prakaito ir drėgmės atsparumas.

Lengva Naudoti ndash galite sumažinti juosta į įvairių formų ir tiesiogiai taikyti jį į savo odos.Pastaba: 1, rekomenduojama taikyti juosta 60 minučių prieš naudojantis ir jis suteiks palengvėjimą trukti iki 3 -5 dienas. 2, išvengti įtakoja žaizdų gijimo procesą ir užkirsti kelią tolesnei žalai, prašome kreiptis juosta ant žaizdos tiesiogiai, jei yra žaizdų, pavyzdžiui, odos nubrozdinimas.

Kaip Naudoti mdashKeep jūsų oda švari ir sausa ir pašalinti plaukų prieš naudojant.Siekiant apsaugoti jūsų odą, prašome pašalinti juosta švelniai po naudojimo, kūdikių aliejus ir kiti minkštiklis produktai gali padėti pašalinti jį lengvai.Tai kinesiology juosta yra tinkamumo laikas 2 metai

KAIP TAI VEIKIA ndash Kinesiology Juosta leidžia jūsų raumenys lengviau grįžti į neutralią formą ir yra skirta dirbti su savo kūnu ir "flex" su savo raumenis skatinti, o ne riboti srityje.Ji taip pat švelniai pakelia odos skatina geresnę kraujo apytaką padidinto sporto rezultatų.Jie padeda sumažinti audinių spaudimo ir pateikti raumenų paramą, padeda greičiau atsigauti nuo skausmo.

PJAUSTYTUOSE & VEIKSMINGAS ndash SKANGDUKE Sporto Juosta yra skirta fiziškai reikliai sporto šakų, tokių kaip futbolas, krepšinis, plaukimas, arba naudotis, pavyzdžiui, svorio kėlimo, joga, golfas ir veikia.Taip pat terapijoje, kad padeda atsigauti po traumų.

ATSILIEPIMŲ: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių . 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas. 3.Ei,vaikinai, esate šmaikštus.Kad ir palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 3-5 nuotraukas , kitą įsigyti, mes jums papildomą nuolaidą (rekomenduojama produktą su pusę kainos) ir siurprizas.Ačiū.PASLAUGOS: 1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu PRANEŠIMŲ CENTRĄ, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarymo ir ginčų svetainėje.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: galvos juosta veikia, kinesio, raumenų skausmas, Alkūnė, kindmax, pro sporto juosta, grupė kelio, pre wrap, kinesio juosta, kelio skausmas parama.

Feature2 Sporto Rezultatus Klijais Raumenis
Medžiaga Medvilnė + Medicinos klijai
Pastaba Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas
Naudojimas Išgydyti Kelio, Alkūnės, nugaros Raumenų Skausmas Priežiūros ir Sporto
Amžius Universalus
Dydis 5cmx5m, 2.5cmx5m
Feature1 Kvėpuojantis,Atsparus Vandeniui,Be Latekso,Elastinga
spalva 16 spalvų pasirinkti
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui Taip
Modelio Numeris SK001

Parašykite savo atsiliepimą!

2 Dydis Kinesiology Juosta Iš Anksto Supjaustytos Sporto Suveržiamųjų Treniruoklių Salė Teniso Sporto Bėgių Kelio Raumenų Skausmas Priežiūros Gydymo Medicinos Elasti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai