12 Vnt Aluminuml Virtuvės Indų Kabliukų " S " Formos Namų Turėklai S Pakaba Kablys Užsegimas Laikiklis, Kabliukai Kabo Drabužiai, Rankinės, Kablys

Nauja

€3.60

12 Vnt Kosmoso Aluminuml Praktinių Kabliukų " S " Formos Virtuvės Turėklai S Pakaba Kablys Užsegimas Laikiklis, Kabliukai Kabo Drabužiai, Rankinės, Kablys

Savybės:

Aukštos kokybės Medžiaga

Šie kabliukai yra pagaminti iš kosmoso aliuminio, kuris priklauso didelio stiprumo ir labai patvarūs.Ir jie užtikrina anoduoto s kabliuko niekada nesurūdys ir yra patvarus.

Sklandžiai ir Anti-scratch

Glotnus paviršius su sklandžiai kreives, nesirūpindami apie braižymo jūsų rankų ar daiktų.Apvalios konstrukcijos kiekviename gale užtikrina kabinti elementus saugiai be nukristi.

Lengva naudoti

Šių S formos kabliukai yra paprastas ir patogus dizainas, jai nereikia gręžti jūsų gražų namą ir sienos, tiesiog pakabinti juos ant lentynos, ir pakabinti tai, ką norite.

Ilgas tarnavimo laikas

Jie yra skirti dirbti sunkesnius krovinius, tvirtas ir ilgai.

Taikymo Programas

Šie kabliukai gali būti taikomas pakabinti daug elementų, tokių kaip puodai, keptuvės, mentelių, puodelių ir kitų virtuvės reikmenų dėl savo puodą stovo, ir ji taip pat gali pakabinti rankšluosčiai, drabužiai, ir daugiau, vonios kambarys.

Techniniai duomenys:

Tipas: Kabliukai

Medžiaga: aliuminio Vietos

Kiekis: 12 vnt.

Spalva: Juoda

Dydis: 8*3.1 cm

Paketai:

12* Kabliukai

Žymos: savininkas šaukštas, savininkas indų, grindų pakaba, kabo virtuvėje, indų džiovykla, didelis indų laikiklis keramika, medžiaga stovo, oficialus virtuvės reikmenys, te virtuvės reikmenys, virtuvės raudona, indų poilsio keramikos.

Medžiaga Metalo
Paketai 12* Kabliukai
Tipas Kabliukai
Dydis 8*3.1cm
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

12 Vnt Aluminuml Virtuvės Indų Kabliukų " S " Formos Namų Turėklai S Pakaba Kablys Užsegimas Laikiklis, Kabliukai Kabo Drabužiai, Rankinės, Kablys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai