WiFi Jungiklis Protingo Namo Garažo Durų Atidarytuvas Valdytojas EWeLink APP " Telefono Valdymo Balsu už Alexa, Google Namuose

Nauja

€8.71

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

WiFi Jungiklis Protingo Namo Garažo Durų Atidarytuvas Valdytojas EWeLink APP " Telefono Valdymo Balsu už Alexa, Google Namuose

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1. Nuotolinis įjungimas/išjungimas: Ji gali būti valdoma nuotoliniu būdu mobiliuoju telefonu bet kuriuo metu ir bet kur, tik įjungus GPRS signalo.Tekinimo jūsų esamų WiFi tinklą ir garažo durų atidarytuvas į vieną integruotą " smart prietaise, tada jūs galite atidaryti ir uždaryti savo garažo duris paprasta paspaudę ant savo išmanųjį telefoną.

2. Laiko Grafikus: galite nustatyti, kad tvarkaraščių ir laikmačiai atidaryti ir uždaryti savo garažo duris.Tvarkyti savo garažas lengvai. 3. Balso Kontrolė: Ji gali pasiekti balso kontrolė "Amazon" Alexa/Echo, skirta "Google" pradinis/Lizdą IFTTT, labai patogu. 4. Prietaisas Bendrinimo: Jūs galite pasidalinti ja su šeima ir draugais ar lankytojai, ŽINOMA, galite atsiimti teises bet kuriuo metu.

5. Istorijos Įrašas: galite patikrinti garažo durų atidarymo ar uždarymo įeis į istoriją dėl savo PROGRAMĄ, siekiant užtikrinti saugumą savo garažas. 6. Valstybės Atsiliepimai: operacija gali būti atsiliepimus dviem kryptimis, kad yra valstybė, kurioje prietaiso įjungimas ir išjungimas gali būti rodomi APP realiu laiku.

Lengva Instaliacija: 1. Galia iki prietaisas su DC 5V adapteris ir USB kabelis. 2. Prijunkite Raudonas ir Juodas laidai prie savo garažo durų atidarytuvas: Įdėti kiekvieno pabaigos iki pat terminalai, nes sienos mygtuką laidai yra nutraukta. 3. Prisijungti jutiklis ir įdiegti nuolat ant garažo duris su varžtais/lipdukai/laikiklis ir t.t. 4. Kontrolės prietaisas dėl savo sumanaus telefono.

Šis produktas yra WiFi smart switch palaiko nuotoliniu būdu valdyti savo garažo durų atidarytuvas ir stebėti duris bet kuriuo metu ir bet kur pasaulyje per PROGRAMĖLĘ savo Android/iOS mobiliųjų prietaisų.Jame yra balso kontrolė "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose IFTTT, prietaisas pasidalijimo, taip pat galite nustatyti laikmačius įjungti/išjungti savo garažo duris, kurios daro jūsų namuose, protingesni.

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

PROGRAMA: Už eWelink APP

Maitinimas: DC 5V

Įėjimo Srovė: 500mA

Keliamoji Galia: 1000W

Budėjimo Būsenos Galios Suvartojimas: 2,5 W

Bevielio ryšio Standartas: IEEE802.11b/g/n 2.4 G

Belaidžio Tipas: Tik 2,4 GHz, o ne remti 5G

Mobilus Telefonas: Android & IOS

Valdymas Balsu: Parama

Įrengimas: su Lipnia Juosta

Jutiklio Laido Ilgis: 5M

Veiksmai: 3-15mm

Darbo Temperatūra: -15℃ ~ 80℃

Prekės Dydis: Apytiksl. 44.13 x 23.14 x 59.54 mm/1.737 x 0.911 x 2.34 in (L x W x H)

Pakuotė:

1 x WiFi Smart Garažo Durų Jungiklis

1 x 2.5 2P Vielos

1 x USB Kabelis

4 x Lipnia Juosta

Dėmesio: Daviklis su Kabeliu nėra įtrauktos!!!

Pastaba: Žemiau yra kontrolinis sąrašas prieš naudodamiesi prietaisu!

1. Jūsų išmaniųjų telefonų ar tablet turėtų būti prijungtas 2.4 G WiFi interneto.

2. Prietaisas palaiko tik 2.4 G, Wi-Fi.Jei naudojate 5G maršrutizatorius (pateikiami du WiFi signalus: 5G ir 2,4 G), prašome pasirinkti 2.4 G Wi-fi", kad galėtumėte prijungti savo išmanųjį telefoną

3. Atsisiųsti ir pradėti eWeLink App .Sukurti paskyrą arba prisijunkite su savo eWelink sąskaitą.

4. Per porą procesą, įsitikinkite, kad jūsų " iOS " ar "Android" įrenginį ir GD-DC5 yra intervale nuo jūsų Wi-fi maršrutizatorius.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Žymos: namų, Gamepad, alexa nuotrauka, "siemens" jungiklis, ewelink centrinis, programuotojas alexa, "samsung" protingo namo garažo duris, atidaryti jutiklių wifi, dekoro namai, ewelink wifi.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

WiFi Jungiklis Protingo Namo Garažo Durų Atidarytuvas Valdytojas EWeLink APP " Telefono Valdymo Balsu už Alexa, Google Namuose

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai