Universalus Žaidimų Valdiklis Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Akrilo laisvų Rankų Stendas, Pakabos, Erdvės Taupymo Gamepad Savininkui ir PS4 Xbox Vienas Jungiklis

Nauja

€6.29

Savybės:

1. Profesinės Turėtojas: reguliatorius stovi išlaiko valdytojai centre ir puikiai subalansuota, kad duomenų valdytojas saugus nuo braižymo ir nuleisti.Reguliatorius stovi suteikia namus, savo valdytojas, kai esate ne žaisti.Ji taip pat gali būti naudojamas pakabinti visas versijas, laisvų rankų įranga .

2. Premium Acrylic: duomenų valdytojo stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės skaidraus akrilo medžiagos, šviesos ir madingas (prašome nuplėšti apsauginę plėvelę ant paviršiaus prieš naudojimą, taip, kad bus geriau rodyti efektas).

3. Montavimo Būdas: Pirma, išgręžti skylę sienoje, ir tada nustatyti, kad duomenų valdytojas stendas su varžtais, mes sąlyga.Šis metodas yra labiau stabili nei bet montavimo būdas.

4. Vietos Taupymas: duomenų valdytojo stendas yra kompaktiškas ir erdvės taupymo, kurie gali puikiai ekranas ir saugyklos valdytojas, taupymo darbalaukio erdvę.

5. Tinkamą Dydį: dydis valdytojas stendas yra apie 116*80*60mm/4.57*3.15*2.36 į (kaip parodyta paveikslėlyje) ir jo masė yra apie 85g.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sienos tvirtinimas Žaidimų Valdiklis

Medžiaga: akrilas

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 116*80*60mm/4.57*3.15*2.36 į (kaip parodyta paveikslėlyje)

Svoris: apie 85g

Pakavimo Sąrašas:

1*Akrilo Tvirtinimo Prie Sienos

1*Plastikiniai Plėtimosi Vamzdelis

1*Varžtas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: ps4 4 gamepad, telefono stotis, gamepad stovėti turėtojas, žaidimas ps4, Xbox 360, laisvų rankų įranga vaikas, valdymo mygtukai xbox 360, vienas xbox, gamepad turėtojas, byla xbox.

"MicroSoft" Modelis Xbox360
Prekės Pavadinimas Rondaful
Su USB no
Modelio Numeris Akrilo ausinių stovėti Žaidimų valdiklis stovėti Xbox PS4
Suderinamos Prekės/Modelis "Microsoft"
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Universalus Žaidimų Valdiklis Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Akrilo laisvų Rankų Stendas, Pakabos, Erdvės Taupymo Gamepad Savininkui ir PS4 Xbox Vienas Jungiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai