Retro Mediniai Lino Nėriniai Lankas Sveiki Kortelės, Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Kortelės Derliaus Kambario Dekoro Priedai

Nauja

€13.29

Produkto informacija:

Pavadinimas: Apvalus Medinis Pasveikinimo Ženklas

Specifikacija :

Dydis: 30cm skersmens (12")

Forma: Apvalus

Medžiagos: medžio, lino nėriniai lankas, dirbtinių augalų

Spalva: Balta, juoda

Charakteristika:

1. Puikus būdas pasveikinti svečiai: raundo pasveikinimo ženklas yra puiki dekoracija ūkių ir kaimų.Mūsų logotipas yra puikus būdas pasveikinti šeimos narius, draugus ir kaimynus į mūsų namus.

2, .E asy pakabinti: prisijungimo priima kanapių virvė, paprasta pakabinti, ruonių apsaugos.

3. Platus pritaikymas: tinka kabinti ant priekines duris, galinį durys, kambario durys, sienos netoli įėjimų, net kavinės ir restoranai.

4. Aukštos Kokybės medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir pagaminti iš vientisos medienos, šis ženklas yra puiki dovana naują namą, draugas, butą ar jauna šeima, bažnyčia, mokykla ar vaikų priežiūros dienos.

Žymos: touch retro, derliaus apdaila "pasidaryk pats" priedai, gimtadienio safari, laido retro, kambario dekoracija derliaus priedai, aquario apdailos reikmenys, kambario dekoro priedai undinė, gimtadienis safari, seserys kambario dekoro priedai, notepad retro.

Medžiaga Medžio, lino nėriniai, dirbtiniai augalai
Naudoti Apdaila
Stilius retro
Temos Raidės
Kilmės KN(Kilmės)
Apdailos Scena Sienos, durys, langai,
Projektas Mediniai pasveikinimo ženklas
spalva Balta, juoda

Parašykite savo atsiliepimą!

Retro Mediniai Lino Nėriniai Lankas Sveiki Kortelės, Vestuvių, Gimtadienio Apdailos Kortelės Derliaus Kambario Dekoro Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai