1 Pora Žiemą Elektrinis Šildymas Šildomos Pirštinės USB Vertus Šilčiau Šilumos Baterija Vyrų Ir Moterų Motociklo Slidinėjimo Pirštinės

Nauja

€15.41

Elektra Šildomas Pirštines Su Temperatūros Reguliavimas Ličio Baterijos Pirštinės Motociklo Slidinėjimas, Žygiai Laipiojimo Šaltas Oras

Funkcijos: 1. Vandeniui atsparus audinys: paviršiaus pirštinės yra pagamintas iš vandeniui atsparaus audinio.Kad vandens purslų bus automatiškai skaidrę žemyn karoliukai, bus ne mirkti pirštines, ir tai yra labai geras pasirinkimas, susijusius su bendrojo lietaus ir slidinėjimas. 3200 mAh didelės talpos ličio baterija; trijų pavarų temperatūros reguliavimas; tinka įvairių oro temperatūra.

2. Ateina su žmogiškas nematomas užtrauktukas akumuliatorių montavimas maišelis dizainas, ir priima ergonomiškas pjovimo.Aukštos kokybės vidinis pamušalas šiltas, aksominis audinys išlaikyti šiltas žiemą; minkšta ir patogi, jokių korp; tinka fizinę ir psichinę veiklą, alpinistai ir tilptų delne, atlikimas geras, taupymo ir komforto.

3. Non-slip delno: palm pirštinės yra pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus PU, kad pirštinės yra aukščiausios rankena, tvirtai suimkite trekas polių, užkirsti kelią kariuomenės išvedimo, ir lengvai valdyti.

4. Šviesą atspindinčios juostelės dizainas: paviršiaus pirštinės yra šviesą atspindinčios juostelės dizainas, kuris yra saugos priminimas, kai jojimo arba pasinaudoti naktį.

5. Įkrovimo ir šildymo išlaikyti šiltas: jūs galite laikyti savo rankas šiltu bet kuriuo metu, šaltą žiemą, ir tai yra lengviau ir saugiau eiti.

Specifikacija:

Dydis: apie 33*12.5*3cm/12.99*4.92*1.18 į (tam tikrų klaidų rankinis matavimas)

Pakavimo Sąrašas:

Ličio baterijos tipas: pora šildomas pirštines, ličio baterija *2, įkrovimo kabelis *1

Baterija atveju, tipas: pora šildomas pirštines, baterija, dėžutė *2

Žymos: exo šildomos pirštinės, usb hands šilčiau, rankenos šilčiau, "amazon" elektros šildomos pirštinės, derliaus pirštinės vertus šildytuvus, usb šildomos trinkelėmis pirštinės, lauke šilčiau, šiltas elektra šildomas pirštines, moteris šildymo pirštinės, šildomos universalios pirštinės.

Stilius Motociklo Įranga
Funkcija Atsparus vandeniui
Medžiaga Nylon & Medvilnės
Tipas Dviračių Sporto Įranga
Pavadinimas Elektra Šildomas Pirštines
spalva juoda
Lytis Unisex
Dydis about 33x12.5x3cm/12.99x4.92x1.18in

Parašykite savo atsiliepimą!

1 Pora Žiemą Elektrinis Šildymas Šildomos Pirštinės USB Vertus Šilčiau Šilumos Baterija Vyrų Ir Moterų Motociklo Slidinėjimo Pirštinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai