EB TDS Testeris Akvariumas Baseinas PH-Metras Matavimo Analizė, Dirvožemio Rūgštingumas Bandymo Didelio Tikslumo Vandens Kietumas Priemonė

Nauja

€1.80

Aukšto Tikslumo Vandens Kietumas Priemonė EB TDS Testeris PH-Metras Akvariumas Baseinas, Vandens Kokybės, Grynumo tyrimų Pen

Aprašymas:

1. Idealus bandymų programas, tokių kaip hydroponics ir sodas, baseinas ir pirtys, akvariumų ir rifas tankai, vandens ionizers, vandens filtrai,dink vandens ir pan.

2. Matavimo diapazonas: 0-9990 ppm (1 ppm rezoliucija, + /-2% rodmenų tikslumą.

3. Maitinimas: 2 x 1.5 V (LR44 mygtuką baterijos) (nepridedami)

Ypatybė:

Tai yra pigus ir patogus skaitmeninis įrankis, kuris gali iš karto patikrinti jūsų bendrą vandens kokybę.

TDS-tai Bendras Ištirpusių kietųjų medžiagų, kurios yra druską, metalo ar mineralinio vandens.Paspaudus mygtuką, TDS gali pasakyti jums, kad jūsų bendrą vandens švarumo, ir jis bus rodomas ekrane ppm (milijonųjų dalių).Mažesnis TDS turinio, tyros vandens ir gryno vandens yra 0 ppm.TDS yra labai tinkamos kokybės tikrinimo vandens iš čiaupo, ar žinoti, kada reikia pakeisti filtro. (Skaitiklio nėra bandymas biologinių teršalų.)

TDS yra puiki priemonė geriamojo vandens, vandens filtravimo ir valymo, koloidinis sidabras, hydroponics (bandymų maistinių medžiagų), akvariumai, RO/DI sistemų, baseinuose ir spa, prekybos ir pramonės reikmėms ir kt.TDS yra tvirtas ir patvarus modelis, kuris apima apsauginį dėklą.Tai visame pasaulyje populiarus nešiojamą TDS matuokliu, pramonės specialistų.ts idealiai tinka komerciniam naudojimui.Ji apima lagaminas su diržo fiksavimo funkcija: dėl savo pažangios mikroprocesorių technologija o įmontuotas skaitmeninis termometras, matavimo duomenys gali būti saugomi efektyviai ir tiksliai patogu skaityti Fotografuoti ir filmuoti; ekranas: didelis ir lengvai įskaitomas LCD ekranas.AquaLutio skaitmeninis TDS vandens skaitikliai, yra idealus bandymų programų, tokių kaip hydroponics ir sodas, baseinas ir pirtys, akvariumų ir rifas tankai, vandens ionizers, ir vandens filtrai.

TDS vandens skaitikliai, yra idealus bandymų paraiškų, įskaitant idealus geriamojo vandens, vandens valymo įrenginiai, anglies filtrus, šaltinio vanduo, kieto vandens, įprastą vandenį iš čiaupo, šaldytuvas vandens valymo, vandens valymo įrenginiai, hidrauliniai filtrai, atvirkštinio osmoso, reverso osmoso filtrai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 155*29*10mm/6.1*1.14*0.39"

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X TDS Pen

1 X Instrukcija

Žymos: skaitmenų skaitiklis, phmetro, eb testeris, hyaluron, akvariumo žuvims gyventi, orp vandens skaitiklis, ph, pramonės ph reguliatorius, maisto ph-metras, nemokamai tds matuoklis.

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas alloet
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Modelio Numeris Bandymo Pen
Su Apšvietimu, Ar Ne No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

EB TDS Testeris Akvariumas Baseinas PH-Metras Matavimo Analizė, Dirvožemio Rūgštingumas Bandymo Didelio Tikslumo Vandens Kietumas Priemonė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai