6F22 9V Baterija Eliminator Pakeisti Savo 9-Voltų Baterijas su USB Sienos Maitinimo Adapteris Elektronikos Žaislai Radijo stotys

Nauja

€3.33

Savybės:

Pakeisti 9V baterija maitinimo laido,Tai pašalina būtinybę 9V baterijas,ilgalaikių Ekologiškų sprendimų, Taupo Laiką ir Pinigus Leidžia Jums Veikti, Elektronika, Žaislai, Radijo stotys, ir Daug Daugiau Iš pridedamas KINTAMOSIOS srovės Transformatorius.

9V Baterija Eliminator / Pakeitimo kabelis - Pakeisti 9 Voltų Baterijų Amžinai ir Taupyti Pinigus ir saugoti envilement.

9V Baterija Terminalo vyrų yra Teigiamas,moterų yra Neigiamas,tas pats, kaip 9V 6F22 Įkrovimas,Įvestis USB 5V,išėjimo DC 9V,bet šį kabelį galima naudoti ne imti 9V baterijos.

Maitinimas per USB įkroviklis ar elektros banko ir daugiau,su USB Power Adapter,lengva naudoti,Turi Turėti Bosko tai ElectroSpit ESX-1 Mobiliojo Talkbox.

Rekomenduojama įvairių prietaisų, įskaitant dūmų signalizacijos, skaitmeninių fotoaparatų, žaidimų valdikliai, žaislų, laikrodžių ir daugiau 9V prietaisai.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Modelis:JAV kištuko,EU plug(pasirinktinai)

Maitinimo adapteris įvestis: AC 100-240V 50-60Hz, USB išėjimas: DC 5V 2A

9v kištukas galia: 9V 0.7 A

Maitinimo Kabelio ilgis: 100cm

Pastaba:

1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1x USB Maitinimo kabelis

1x Maitinimo adapteris

Žymos: krūva 9volt, 9 9v baterija, 9 baterijos, 9v dc maitinimo adapteris, 9v baterija usb, "cisco" maitinimo šaltinis, panasonic s1, fm radijas, baterija eliminator ht, 9v.

Išėjimo įtampa 9V
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtis Prijungti

Parašykite savo atsiliepimą!

6F22 9V Baterija Eliminator Pakeisti Savo 9-Voltų Baterijas su USB Sienos Maitinimo Adapteris Elektronikos Žaislai Radijo stotys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai