8Pcs/Daug MSPA Pakeitimo Filter Pack x 8 Pripučiami, Vonia, būk Švarus už Mspa Filtrą Vandens Filtro Kasetė

Nauja

€30.62

Išlaikyti Vandens Šviežios---Šis masažas, baseinas filtras yra tikri, kad jūsų pure spa jet masažo vanduo švarus ir šviežias.Ji taikomos daugelyje masažo baseinai, naudojant šį filtrą, jūs galite mėgautis saugias ir sveikas masažas, baseinas, spa.

Lengva Valyti ir Sunkiai Veisiasi Bakterijos---masažo baseinas filtras yra pagamintas iš lengvai valomas ir sunkiųjų Dacron popieriaus, purvo gali būti nuplauti lengvai.Ir šis filtras yra sunku veisiasi bakterijos, todėl antrinės taršos buvo išvengta.

Reikia Reguliariai Valyti ir Pakeisti---maksimalų efektyvumą, šis masažas, baseinas filtrą reikia valyti kas savaitę ir keičiami ne rečiau kaip kartą per mėnesį.

Mažas Nešiojimo ir Laikymo Lengvai, tai kompaktiškas dydis, todėl, kad tai lengva nešiojimo ir laikymo.

Pakeisti Patogu, ir angos yra su sriegiu, tai lengvai galite atsukti ir pakeisti filtrus.Filtras yra lankstus ir praktiškas.

Tipas: Spa Vonia

Stilius:120 Klostes

Kiekis:8pcs

spalva:Juoda + balta

Medžiaga:ABS

Dydis:11.5*8.6 cm

Pakuotės Turinys:

8*Mspa Filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: sūkurinė vonia, spa, kibirkštis sportas, kasetinis filtras spa, mspa, baseinas, sūkurinė vonia, nešiojamų spa vonia, filtras mspa, išpūsti spa, mspa spa, begalinis baseinas.

Amžius < 3 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

8Pcs/Daug MSPA Pakeitimo Filter Pack x 8 Pripučiami, Vonia, būk Švarus už Mspa Filtrą Vandens Filtro Kasetė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai