Praėjimo apšvietimą balkonas žibintai, modernus minimalistinio kūrybinė asmenybė koridoriaus įėjimas led veranda lubų šviesos ins Šiaurės lempos

Nauja

€38.34

Įtampa: 110-240V Šviesos šaltinio tipas: LED ChipsLight šaltinis yra Įtraukti ar Ne: Taip Atsargiai:1. Šaltai Balta: Tik viena spalva(6000K-6500K) ,Be nuotolinio valdymo pultelio.2. Šilta Balta: Tik viena spalva(3000K-3500K) ,Be nuotolinio valdymo pultelio.

mes yra skirta tiekti aukštos kokybės lempos, jums, siekiant padaryti jūsų pirkinių lengva ir malonu, prašome perskaityti sąlygas, kaip nurodyta toliau.Shipping1. Mes siūlome visame pasaulyje nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, vidutinis pristatymo laikas yra nuo 15~30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų.Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsiant, bus ilgiau kaip 60 dienų, prašome maloniai suprasti.2. Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express įskaitant EMS/DHL/UPS jei norite greičiau pristatymo, mes galime gauti nuolaida, kaina nuo jų, bet, laivybos mokestis bus imamas mokestis.3. Jei jums ne gauti prekes per 50 dienų ( 10% kursas Rusija ir Brazilija), PRAŠOME, kreipkitės į mus, prašydama laikas išplėsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjų kontrolės, ji turėtų būti paštuose muito, nei Ginčų nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.4. Pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas & pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.Jei jums ateis iš Rusijos ar Brazilijos, mes tikimės, kad jūs galite paprašyti savo Pašto pagerinti savo paslaugas.Klientų service1. Atleisk, mes cant išlaikyti 24 valandos internete paslaugų, nes laiko tarpas, jei turite kokių nors klausimų, kad tyrimo, gaminio dydis, spalva, vežimo sekimo ir pan.prašome palikite mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti į 24h.2. Jei turite kokybės problema prekes, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Prašome dont palikti neigiamą atsiliepimą, prieš jums davė mums šią galimybę.3. Klientų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis rūpestis, jūsų parama yra mūsų didžiausias paskatinimas.Grįžti & Refund1. Lėšos bus priimti & atleiskite, kai grįžo produktas yra gerai gavo.2. Jei produktas buvo nepakeliamas defektų, įskaitant purvinas vietoje, kenkia, prašome fotografuoti jį, patvirtinimo, mes grąžinsime jums, pagal.Atsiliepimai:Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis beforeleaving atsiliepimus ar taikyti ginčo Dėkojame, kad lankotės MŪSŲ!

Žymos: šiuolaikinės chandelie, stiklo šiaurės pakabukas šviesos, lempos atspalvis, mama, šiaurės palėpės lubų šviesos, raudonas medis, lempa led, lamparas techo, koridoriaus lempa, celing lempos.

Šilta Balta tik šiltos, šviesios spalvos,Išskyrus nuotolinio valdymo pultas,
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas mygtuką arba mygtuką nuotolinio valdymo
Įtampa 90-260V
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Technics Dažytos
Lempos specifikaciją >20 LED Lustas,LED pleistras.
LED lempos Galia 15W 16W
šalta balta tik kietas šviesos spalva ,Išskyrus nuotolinio valdymo pultas,
Pagrindo Tipas Pleišto
Apdaila Geležies
Korpuso Medžiaga Geležies
Modelio Numeris PD1622
Spinduliuojantis spalva Šiltai Balta 3000K natūralus baltas 4500k 6500k Šalta Balta
Sertifikavimo BMK
Stilius Šiuolaikinio
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Garantija 2 Metai
3 spalvų nuotolinio nr. šilta šviesa,kietas šviesos ,natūralios šviesos
Vidutinis tarnavimo laikas 50000 H)
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Medžiaga Geležinė Prekė + Akrilas
Savybės rectangel
Prekės Pavadinimas QILEJIA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Prašymas VIRTUVĖ
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Taikomas vietos Gyvenamasis kambarys, valgomasis
Yra Pritemdomi Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Maitinimo Šaltinis AC

Parašykite savo atsiliepimą!

Praėjimo apšvietimą balkonas žibintai, modernus minimalistinio kūrybinė asmenybė koridoriaus įėjimas led veranda lubų šviesos ins Šiaurės lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai