Raizi 1 Vnt 2 Colių " Diamond Drum Varantys Dervos Obligacijų Būgno Poliravimo Varantys 50 mm Granito, Marmuro, Akmens Kriaukle Dubuo Šlifavimo Įrankis

Nauja

€19.39

Raizi 2 Colių Dervos Obligacijų Šlapias Diamond Drum Šlifavimo Diskai, Skirta Granito, Marmuro, Inžinerijos Akmens, Žvyro, 50-3000

SPECIFIKACIJA

Drėgnas deimantų šlifavimo būgnai, kurie yra puikus sprendimai viduje spindulys poliravimo gali būti naudojamas centras, vandens, pašarų įrankis arba radialinis rankos polisher greitį pagal mount poliravimas.Specialių kombinuotųjų ir deimantų suteikti daug poliravimo rezultatas.Sunkiojo dervos obligacijų atneša ilgas tarnavimo laikas.

Naudojamas: Radialinis rankos mašina arba rankiniu

● Programos:Granito, Marmuro,Inžinerijos Akmens.

● Naudoti granito,marmuro ir inžinerijos akmens.

● Šlapias naudokite tik.

● Ryšys: M14,5/8rdquo-11

● Dydis: 2rdquo/50mm

IŠSAMIAU

APIE MUS

APIE ATSILIEPIMĄ

Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos.

Jei turite bet kokių klausimų apie produktus gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas.

Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

PRISTATYMAS

Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal jūsų sąlyginio Deponavimo adresą.Įsitikinkite, kad jūsų išsamų adresą ir pilnas pavadinimas, yra visiškai teisingas.

Prašome patikrinti, jūsų nurodytu adresu, prieš atlikdami mokėjimą.

Jei norite, kad bet koks pokytis ,prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, " ar mes išsiųsti prekes adresą, kurį paliko dėl užsakymo informaciją tik.

Sekimo numerį bus atnaujinta www.levandu-kalnelis.lt kartą jūsų prekės yra vežamos.

Mes nesame atsakingi už bet kokius muitinės rinkliavos ,mokesčiai ar rinkliavos.Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis į savo vietos muitinės tarnyba.

Jei negavote jūsų sklype per įsipareigojimų laikotarpį, Prašome susisiekti su usimmediately pagalbos.Mes pasistengsime atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas.

Pranešimas:atostogas ir savaitgaliais, nėra įtrauktos į darbo dienų.

Žymos: derva varantys, diatool deimantų šlifavimo disko, sumalkite, dremel smėlio, plytelių poliravimo rato, kampinis šlifuoklis medienai, akmens abrasic, stendo šlifuoklis lenkijos, mitutoyo granito paviršiaus plokštė, baklažano.

Modelio Numeris 2" Obligacijų Šlapias Diamond Drum Ratų
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Tipas Diamond Drum Ratų
Dydis 2 inch/ 50 mm
Sriegis 2,5 mm
Storis M14, 5/8"-11
Produkto pavadinimas 2" Derva Obligacijų Šlapias Diamond Drum Ratų
Prašymas Granito, Marmuro, Inžinerijos Akmens
Smėlis #50,#100,#200,#400,#800,#1500,#3000
Naudojimas Šlapias

Parašykite savo atsiliepimą!

Raizi 1 Vnt 2 Colių " Diamond Drum Varantys Dervos Obligacijų Būgno Poliravimo Varantys 50 mm Granito, Marmuro, Akmens Kriaukle Dubuo Šlifavimo Įrankis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai