20W Didelės galios Šumano Bangų Generatorius 7.83 Hz Turi Gerą Efektą, Pagerina Garso Kokybę ir Padeda Miegoti su Neigiamų Jonų

Nauja

€14.98

modname=ckeditor 1 Tipo:Mainboard (be neigiamų jonų)

2 tipas:Mainboard +maitinimo adapteris + karkasas (be neigiamų jonų)

3 tipas:Mainboard + karkasas (be neigiamų jonų)

4 tipo:Su neigiamų jonų mainboard + shell

Tipo 5:Su neigiamų jonų mainboard + shell +maitinimo adapteris

Šumano bangų generatorius/labai žemo dažnio generatorius

Mainboard maitinimas: DC 24V /2A

Išėjimo galia: peak 20W

Adapterio maitinimo parametrais: AC 100-240V 50HZ

Išėjimo dažnis: 7.83 HZ

Išėjimo signalo: sine wave

Plokštės dydis: 9X5X2.5CM

Be neigiamų jonų korpuso dydis: 10.2X6.22X3.8CM

Su neigiamų jonų korpuso dydis: 10.6X6.62X8.8CM

Šumano bangos, pati ne tiesiogiai veikti dėl garso ir vaizdo produktai, siekiant pagerinti garso kokybę ir nuotraukos kokybę, bet veikia apie erdvę, aplinką, žmogaus kūno suvokimą, garso ir vaizdo, ir grįžtamojo ryšio su gamta ir gyvenimas.

Naudojama garso ir vaizdo erdvės, miegamojo, biuro, kūrybos erdvę, arbatos ceremonija, Zen vietos...

Prieš vežimą, dažnį ir bangos formos buvo pakoreguotas, ir galia buvo pakoreguoti, kad didžiausias valstybės.Pirkėjams nereikia reguliuoti patys.Pirkėjams patariama reguliuoti patys.

Korpuso medžiaga yra akrilo ir yra sluoksnis iš kraft popieriaus apsauginę plėvelę ant kiekvienos pusės.Po ašarojimas išjungtas, apsauginė plėvelė, ji bus juoda.

Su neigiamų jonų generatorius, neigiamų jonų naudoja neigiamų jonų generatorius modulis "Samsung" oro valytuvas.Darbo srovė, reikalinga neigiamų jonų yra tik 50ma, kuris yra labai mažas, aplinką tausojančias ir energiją taupančias.

Dėl įvairių neigiamų jonų generatorius reiškia 1P oro kondicionierius, apie 10 kvadratinių metrų.

Neigiami jonai yra didžiausias kiekis miške.Neigiami jonai gali pašalinti dūmų ir dulkių, išgryninti orą, sterilizuoti, apsivalyti, formaldehidas, dūmai įkvepiami dūmų, ir sveikatos priežiūros efektas po žmogaus kūną įkvepia neigiami deguonies jonai.

Toliau pateikiamos poveikio neigiamus jonus:

1. Skatinti judėjimą plaučių cilia, pagerinti plaučių veiklos, ir didinti fizinį tinkamumą.Po žmogaus kūną įkvepia neigiami deguonies jonai, plaučius gali padidinti deguonies įsisavinimas, 20% ir išmeta 15% daugiau anglies dioksido.

2. Gaminti aktyvaus deguonies, veiksmingai užkerta kelią oro kondicionavimo sistema liga".Neigiami deguonies jonai, gali veiksmingai įjungti deguonies molekulėmis ore, todėl jų aktyvumą ir lengviau absorbuojamas organizme.

3. Aktyvinti daug fermentų organizme ir skatinti apykaitą.

4. Sustiprinti ligų pasipriešinimo: Jį gali pakeisti organizmo reagavimo galimybes, įjungti funkciją reticuloendothelial sistema, ir stiprinti organizmo imunitetą.

5. Pagerinti miego: poveikis neigiami deguonies jonai, gali pagyvinti žmonių, padidinti darbo našumą ir pagerinti miego.

6. Jis turi akivaizdžių malšinantis poveikis.

7. Sterilizavimo funkcija: daug neigiamų jonų, kuriuos gamina neigiamų jonų generatorius gali lengvai įsisavinti įvairių virusų ir bakterijų, sukeliančių struktūrinių pokyčių ar energijos perdavimo, todėl jų mirties.

8. Gryno oro, dūmų ir dulkių šalinimas: neigiamai įkrautas neigiamais jonais ir teigiamai įkrautų dūmų ir dulkių, plūduriuojantys ore, neutralizuoti elektrodai, kad juos natūraliai indėlių ir išvalyti aplinką.

9. Apsauginės funkcijos: neutralizuoti aukštos įtampos statinis elektros krūvis, Televizorių ir kompiuterių, ir forma neigiamų jonų apsauginį sluoksnį priešais juos, siekiant veiksmingai sumažinti žalą, akis, sukelia aukštos įtampos statinis elektros energijos generuoja Televizoriai ir kompiuteriai, veiksmingai apsaugo trumparegystė, ir sumažinti dulkių žalą Televizoriai ir kompiuteriai. .

Šumano bangos neigiamus jonus:

Žymos: benzinas generatorių dalys 5, electro įmova, led dantys, Saber, "pasidaryk pats" šumano bangų generatorius, kimono lolita, schumanno, gemalų aliejus, schumanno generatoriaus schema, benzinas generatorius kraton dalys.

Tipas Oro Kondicionierių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

20W Didelės galios Šumano Bangų Generatorius 7.83 Hz Turi Gerą Efektą, Pagerina Garso Kokybę ir Padeda Miegoti su Neigiamų Jonų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai