AOTOINK 2 X Lankstus Automobilių DRL Dienos Žibintus LED Posūkio Signalo Balto Gintaro Teka Minkštas Bendable Silikono už priekinis žibintas

Nauja

€12.97

AOTOINK 2 X Lankstus Automobilių DRL Dienos Žibintus LED Posūkio Signalo Balto Gintaro Teka Minkštas Bendable Silikono už priekinis žibintas Specifikacijos: 60CM / 24 Colių LED Šviesos Vamzdis: Įdiegti aplink automobilio žibintų vandeniui.Kaip veikia šviesos, ji bus balta kai automobilis veikia kaip posūkio signalo lemputė, tai bus nuoseklus teka geltonas(gintaras), kai automobilis sukasi. ▲ Plačiai Naudojimas: auto (Automobilių, Transporto priemonių, Motociklų, Motorolerių, Priekabą ir kt.) priekinis žibintas pakeisti ir pakeitimus.Atsparus vandeniui užfiksuotas plug dizainas su trumpo jungimo apsauga daugiau saugiai vairuoti.Ryškiai ne dieną, ir naktį. ▲ Lanksti Juostelė Šviesos: Minkšta ir lengva padaryti bet kokios formos, kad tilptų į jūsų žibintų mokymai.Be to, ši juosta vamzdis, šviesos rinkinys yra lengvai gali būti sumažinti jų dydį ir vėl uždengti, galite "PASIDARYK pats" ir klijuoti jį į bet kokią formą ar ilgį, kaip jums patinka.Pastabos: Prašome pateikti pjovimo nurodymą aprašymo puslapis, kai bandote pjovimo įrenginys. ▲ Universaliai Tinka Bet kokio 12V Transporto priemonė: Handpicked SMD-3014 Led, nr. miręs šviesos ir tamsių dėmių, šviesesnis nei akcijų halogeninės lemputės.Tai geras pakeitimas lengvųjų automobilių originalus priekinis žibintas. ▲ Lengvas Įdiegimas: Tiesiog reikia teisė prisijungti prie teigiamo (+) ir neigiamas (-) pusėje.Instaliacijos instrukcija: juoda prisijungti prie žemės linijos; geltona prisijungti prie tekinimo kabelis; raudona prisijungti prie veikia kabelis.Jūsų įsitikinęs įsigyti: 30-dienų pinigų grąžinimo garantija ir 12 mėnesių pakeitimo garantija greitai palaikomi klientų aptarnavimas.

Savybės:

◆ Dual spalva balta / seka gintaro zjeżdżalnia funkcija, LED juostelės.

◆ Minkšta ir lengva padaryti bet kokios formos ar ilgio, kad tilptų į priekinis žibintas mokymai.

◆ DRL vairavimo šviesos ir posūkio signalo lemputė-veikia kaip šviesos važiavimui dieną, su balta šviesa, ir dirbti kaip posūkio signalo lemputė su tokia geltona šviesa.

◆ Vandeniui lankstus, minkštas vamzdis juostelės šviesos įdiegti aplink automobilio žibintų.

◆ Lengva įdiegti - spausdintinių plokščių su lengva 3 laidai, montavimas.

Specifikacija:

Ilgis: 60CM / 24 Cm

Darbinė Įtampa: DC12V

LED Tipas: SMD 3014

Pakuotė:

2 Juostų ( Dešinėje & Kairėje ) LED priekiniai Žibintai

Kai Kurie Įrašai

Kai Kurie Varžtai

Pastabos: ◆ ◆ Dėmesio: darbinė įtampa šių žiburių yra DC12V, universalus tinka ir klaidų automobilių, tačiau, jei jūs norite juos naudoti kitais tikslais, patikrinkite, ar įtampa ne pirmą kartą.

◆ ◆ Dėmesio: Prašome atidaryti plotis šviesos pirma, jei jūs prijunkite teigiamą pusę(raudonas laidas) su automobilio plotis šviesos, kitaip led juostelės gali įsižiebti.

Ryškus LED Juostelės Žibintai, Automobilių Žibintų keitimo ir Pakeitimo

Mūsų Paslaugos: Apie mus:

Žymos: mazda 6 led juostos, angel pagalvė, drl led, black amber light, bendable metalo, led drl fr, drl be posūkio signalų, 2007 m. ford fusion, h led žibintų, durys led logo.

Prekės Pavadinimas AOTOINK
Atsparus vandeniui IP67 Visi Automobilis Gali Naudoti
Modelio Pavadinimas posūkio signalo drl
Prekės Skersmuo 25cm
Medžiagos Tipas Silikoninis vamzdelis
Stilius SMD LED
Jungties Tipas Kabelis, jungiantis Visus Automobilį Galite Naudoti
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Nissan
Elemento Tipas Dienos Šviesos
Funkcija 01 Universalus Automobilių Išvengti eismo įvykio Visi Automobilis Gali Naudoti
Dydis 60CM All Car Can Use
Įrengimas Žaisti ir prijunkite Visus Automobilį Galite Naudoti
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos Šviesos Važiavimui Dieną
Produkto pavadinimas Dieniniai Žibintai
Medžiaga Silikoninis vamzdelis
Spalvos Baltos iki geltonos gintaro teka
Paraiškos patikros Automobilių, Dviračiai, Motociklai, Sunkvežimiai, Valtys, kitos transporto priemonės Visų Automobilių Gali Naudoti
Prekės Svoris 0.5kg
Sertifikatas CE Rohs IP68 Visi Automobilis Gali Naudoti

Parašykite savo atsiliepimą!

AOTOINK 2 X Lankstus Automobilių DRL Dienos Žibintus LED Posūkio Signalo Balto Gintaro Teka Minkštas Bendable Silikono už priekinis žibintas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai