Crampon 18 Šuoliai Traukos Trinkelių Moterys Vyrai Anti-slip Ledo Sniego Kovą su Saugojimo Dėklas, skirtas Pėsčiųjų Žygiai Žvejybos Crampon

Nauja

€11.19

Ledo Trinkeles sumažinti sužalojimų riziką nuo slydimo ir kritimo žemyn, kai vaikščioti ledu,sniegu,purvu ir šlapia žole ar kitų blogų sąlygų.Puikiai tinka vaikščioti,alpinizmas,žygiai,ledo žvejyba,kempingas ir kt.

Savybės:

Pagaminti iš stipraus nerūdijančio plieno šuoliai ir grandines,lengvi ir tvirti,užtikrina puikią trauką,ilgaamžiškumas ir atsparumas korozijai.

18 šuoliai per koja,pilnas-vienintelis aprėptis trinkelių ant kulno ir priekinių kulniukų išlaikyti traukos per savo natūralią eiseną ir siekti savo aistra lauke.

Elastinga TPU intervalai pateikti tampri, lankstumą ir užtikrinti, kad būtų griežtai palaikykite ant savo batų,tinka visų rūšių avalynė(nepridedami),tokių kaip žygiai batai, ir kalnų batai, sportiniai bateliai ir kt.

Ateiti su raišteliu maišelis lengva nešiotis ir saugojimo. (PASTABA: spalvos raišteliu siunčiami atsitiktine tvarka.)

Tinka pėsčiųjų,kempingas,pėsčiųjų,ledo žvejyba,alpinizmas ir pan.

Specifikacija:

Spalva: Juoda / Oranžinė (pasirinktinai)

Dydis: M / L / XL (pasirinktinai)

Medžiaga: TPE+Nerūdijančio plieno

Pakuotės svoris: Apytiksl. 305 - 334 g / 10.8 - 11.8 oz

Paketų Sąrašo:

1* Pora Ledo Trinkeles

1* Saugojimo Dėklas (spalvos raišteliu atsitiktinės)

Žymos: turkijos raki, žuvų skristi ritės, lauko laipiojimo kapliukai, žuvis su šlapia danga lūpų, įkrovos ledo spaustuvai, gręžimo ledo, kapliukai ledo ir sniego, sniego trinkelės, automobilių sniegas, slipe ledo gripper.

Tipas Kapliukai
Raktinis žodis 2 Anti-Slydimo
Raktinio žodžio 3 ledo sniego išlenda
Raktinis žodis 1 crampon
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Crampon 18 Šuoliai Traukos Trinkelių Moterys Vyrai Anti-slip Ledo Sniego Kovą su Saugojimo Dėklas, skirtas Pėsčiųjų Žygiai Žvejybos Crampon

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai