USB Plazmos Kamuolys Lempos lietimui jautriais Naujovė Stiklo Šviesos Sfera naktinė lempa Vaikams Gimtadienio, Naujųjų Metų Dovanos Apdailos Kamuolys Lempos

Nauja

€3.36

Savybės:

1.Kibirkštis palūkanų:Kibirkštinio savo studentams ar childs domisi mokslu ir pasirengti svaiginančius jutimo patirties | Tiesiog įdėti savo pirštus ant kupolo ir žiūrėti, kaip spalvos varžtai žėrintis šviesos atlikite savo kiekvieną žingsnį.

2.naktį šviesos: Pasaulyje suteikia ne išvaizda corona išlydžio su keliais šviesos spalvų šviesos sekimo ranka.Kerintis pasaulyje atrodo fantastinis tamsoje ir gali dvigubai kaip nakties šviesa.

3.namų dekoras:Kamuolys yra puikus stalo žaislas, skirtas namų ar biuro,taip Pat fantastinis būdas papildyti jūsų namų dekoro metu Helovinas

Discription:

Plazmos rutulys yra puikus pareikšti atgal klasikinis patirtis 1980-ųjų nostalgija ir klasikinis monstras filmai | Interaktyvus žaislas yra prefektas derinys žaisti ir mokytis.

Techniniai duomenys:

Šviesos šaltinio tipas: led lemputė

Prekės Nr.: 3 colių jonų kamuolys

Įtampa: ≤36V (V)

Atspalvis medžiaga: PVC

Pagrindinės taikymo sritis: namai, koridorius, laisvalaikio ir pramogų, viešbučio fojė, viešbučio kambariuose.

Jungiklio tipas: mygtukas tipas

Vidutinis tarnavimo laikas: 10000 h)

Spalva:juoda

Dydis: 70*70*110mm

Pakuotė:

1 x žaibo kamuolys

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Žymos: lempos srityje, plazmos kamuolys, ysus plazmos, kamuolys lempos lempos, 3v led lg, elektrostatinio išlydžio lempos, plazmos rutulys, masuinq plazmos, švyti kamuolys lempos, le šviesos.

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas Atostogų
Garantija /
Modelio Numeris plazmos kamuolys lempos
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Baterijomis No
Baterijos Tipas NĖRA
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Stilius Naujovė
Sertifikavimo BMK
Yra Baterijų Reikia Taip
Įtampa /
Korpuso Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas ICOCO

Parašykite savo atsiliepimą!

USB Plazmos Kamuolys Lempos lietimui jautriais Naujovė Stiklo Šviesos Sfera naktinė lempa Vaikams Gimtadienio, Naujųjų Metų Dovanos Apdailos Kamuolys Lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai